reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A ile miałaś pobranych? Udzielałam się na wątku głównym, tu jestem nowa.. finalnie ile masz śnieżynek? Bo jeszcze nie miałaś transferu? U nas w ostatniej procedurze, z której mamy córkę, z 4 dojrzałych zapłodniły się 3 i mieliśmy finalnie właśnie 3 blastki. Boję się, że drugi raz nie będę miała tyle szczęścia.
U nas pobrali 8, 7 było dojrzałych, zapłodniły się 3 i mam jeden zarodek.
Liczyłam na lepszy efekt stymulacji no ale co zrobić...

reklama
U nas pobrali 8, 7 było dojrzałych, zapłodniły się 3 i mam jeden zarodek.
Liczyłam na lepszy efekt stymulacji no ale co zrobić...
No właśnie, człowiek myśli, że jest nieźle, a na każdym etapie jednak coś odpada. To nie jest takie proste niestety. A mogę zapytać jakie masz AMH?

No właśnie, człowiek myśli, że jest nieźle, a na każdym etapie jednak coś odpada. To nie jest takie proste niestety. A mogę zapytać jakie masz AMH?
No, tym bardziej, że u nas w obrazie USG było 14 komórek. Rosły ładnie, równo. A tu tak..
AMH mam 1,14, spadło bardzo przez te 3 lata, bo miałam 2,8.

No, tym bardziej, że u nas w obrazie USG było 14 komórek. Rosły ładnie, równo. A tu tak..
AMH mam 1,14, spadło bardzo przez te 3 lata, bo miałam 2,8.
no to rzeczywiście cos niehalo. Przeciągnięta stymulacja? No albo w drugą stronę - za krótka? Leci niestety… ja zaczynałam jak miałam 33 lata (1,3), po 4 stymulacjach i 3 latach -0,55.

Idę w ten poniedziałek, u mnie to będzie 11dc. I pewnie ustalimy transfer na sobotę lub na kolejny poniedziałek. Z tego co widzialam mamy 3 dni różnicy w cyklu :) A ty kiedy przylatujesz do PL i wybierasz sie do kliniki?
No to czekam na poniedziałkowe wieści🙂Mamy 2 dni różnicy, u mnie w poniedziałek będzie 9dc. Przylatuje 5go a 6go mam wizytę w klinice.

no to rzeczywiście cos niehalo. Przeciągnięta stymulacja? No albo w drugą stronę - za krótka? Leci niestety… ja zaczynałam jak miałam 33 lata (1,3), po 4 stymulacjach i 3 latach -0,55.
nie mam pojęcia. Marzy mi się, żeby więcej stymulacji nie przechodzić... Ale wiadomo, mamy tylko jednego mrożaka. Jak się nie powiedzie, trzeba będzie...

reklama
Do góry