reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

A ile miałaś pobranych? Udzielałam się na wątku głównym, tu jestem nowa.. finalnie ile masz śnieżynek? Bo jeszcze nie miałaś transferu? U nas w ostatniej procedurze, z której mamy córkę, z 4 dojrzałych zapłodniły się 3 i mieliśmy finalnie właśnie 3 blastki. Boję się, że drugi raz nie będę miała tyle szczęścia.
U nas pobrali 8, 7 było dojrzałych, zapłodniły się 3 i mam jeden zarodek.
Liczyłam na lepszy efekt stymulacji no ale co zrobić...

reklama
U nas pobrali 8, 7 było dojrzałych, zapłodniły się 3 i mam jeden zarodek.
Liczyłam na lepszy efekt stymulacji no ale co zrobić...
No właśnie, człowiek myśli, że jest nieźle, a na każdym etapie jednak coś odpada. To nie jest takie proste niestety. A mogę zapytać jakie masz AMH?

No właśnie, człowiek myśli, że jest nieźle, a na każdym etapie jednak coś odpada. To nie jest takie proste niestety. A mogę zapytać jakie masz AMH?
No, tym bardziej, że u nas w obrazie USG było 14 komórek. Rosły ładnie, równo. A tu tak..
AMH mam 1,14, spadło bardzo przez te 3 lata, bo miałam 2,8.

No, tym bardziej, że u nas w obrazie USG było 14 komórek. Rosły ładnie, równo. A tu tak..
AMH mam 1,14, spadło bardzo przez te 3 lata, bo miałam 2,8.
no to rzeczywiście cos niehalo. Przeciągnięta stymulacja? No albo w drugą stronę - za krótka? Leci niestety… ja zaczynałam jak miałam 33 lata (1,3), po 4 stymulacjach i 3 latach -0,55.

Idę w ten poniedziałek, u mnie to będzie 11dc. I pewnie ustalimy transfer na sobotę lub na kolejny poniedziałek. Z tego co widzialam mamy 3 dni różnicy w cyklu :) A ty kiedy przylatujesz do PL i wybierasz sie do kliniki?
No to czekam na poniedziałkowe wieści🙂Mamy 2 dni różnicy, u mnie w poniedziałek będzie 9dc. Przylatuje 5go a 6go mam wizytę w klinice.

no to rzeczywiście cos niehalo. Przeciągnięta stymulacja? No albo w drugą stronę - za krótka? Leci niestety… ja zaczynałam jak miałam 33 lata (1,3), po 4 stymulacjach i 3 latach -0,55.
nie mam pojęcia. Marzy mi się, żeby więcej stymulacji nie przechodzić... Ale wiadomo, mamy tylko jednego mrożaka. Jak się nie powiedzie, trzeba będzie...

reklama
Do góry