Motylkowa!
Fanka BB :)
Odpoczywaj! Planujesz wolne do końca tygodnia czy będziesz pracować ?Wzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj! Planujesz wolne do końca tygodnia czy będziesz pracować ?Wzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen
Mam opcje pracy zdalnej, więc jutro i w piątek pracuje z domku Ja to jestem niecierpliwa i już bym najchętniej czuła się dobrze i brykała po domu, ale organizm mówi stop, więc dwa dni z kanapyOdpoczywaj! Planujesz wolne do końca tygodnia czy będziesz pracować ?
Trzymam za Ciebie jutro mocno kciuki Będzie dobrze na pewnojutro
A transferu świeżego nie planujesz? Bo jeśli tak to lepiej bez ibuprofenu ja po punkcji przez trzy dni czułam okropny ból brzucha jakbym ciągle była przejedzona, a jadłam same jogurtyWzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen
No i świetnie, trzeba odpocząć, bo pierwsze dni to jednak dyskomfort ja po transferze planuję wziąć zwolnienie lekarskie, po tym pierwszym nie wzięłam i później żałowałamMam opcje pracy zdalnej, więc jutro i w piątek pracuje z domku Ja to jestem niecierpliwa i już bym najchętniej czuła się dobrze i brykała po domu, ale organizm mówi stop, więc dwa dni z kanapy
Dzięki, będzie git Tak sobie właśnie leżę w wannie i naszła mnie rozkmina, że jutro będą poczęte nasze dzieciTrzymam za Ciebie jutro mocno kciuki Będzie dobrze na pewno
Może się jeszcze rozkrecićU mnie dzisiaj 14 dc, pierwsza miesiączka po punkcji i dziś patrzę a tu nadal plamienie.. wczoraj na wieczór zaaplikowałam lactovaginal, ale to raczej nie byłoby od tego. Jutro monitoring, ale coś czuję, że przez to plamienie transfer nie odbędzie się w tym cyklu :/
Nie wiem o co chodzi z tym plamieniem, zazwyczaj 7dc to koniec całkowicie, ale lekarz mówił, że ten pierwszy cykl po punkcji to różnie wygląda. Ciekawa jestem tej jutrzejszej wizytyMoże się jeszcze rozkrecić