Agunia1401
Moderator
Do kogo chodzisz?Mnie nikt nic nie mówił o tym, a liczę na transfer w grudniu.
W tym tygodniu mam wizytę, dam znać czy lekarz coś powie w tym temacie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do kogo chodzisz?Mnie nikt nic nie mówił o tym, a liczę na transfer w grudniu.
W tym tygodniu mam wizytę, dam znać czy lekarz coś powie w tym temacie.
Serio? Mi powiedzieli, że żadnej informacji nie dostali. Może im kasa kończy sięNa jakim etapie jesteś? Bo dzisiaj dalej twierdzą że kwalifikacje do 15 ale transfery też...
Coś mi trochę przygraniem leci że chcą urlopy w święta lub coś... bo dziwne zagranie. Co czyli jak dzisiaj dostanę okres może jutro się jeszcze łapie to transfer zrobią a to to nie...Serio? Mi powiedzieli, że żadnej informacji nie dostali. Może im kasa kończy się
I dopiero w styczniu...Coś mi trochę przygraniem leci że chcą urlopy w święta lub coś... bo dziwne zagranie. Co czyli jak dzisiaj dostanę okres może jutro się jeszcze łapie to transfer zrobią a to to nie...
ale oni mówią, ze to jest jakby "odgórne"? Chyba ne, skoro zadna inna klinika nic nie wie o tym...Coś mi trochę przygraniem leci że chcą urlopy w święta lub coś... bo dziwne zagranie. Co czyli jak dzisiaj dostanę okres może jutro się jeszcze łapie to transfer zrobią a to to nie...
Twierdzą że odgórne, ale coś mi tu trąca skoro inni nic nie mówią... jestem ciekawa co się @spekoppar_ dowie. Jął dostanę dzisiaj lub jutro okres to pojadę zapytać osobiście bo Panie w recepcji to takie średnio doinformowane.ale oni mówią, ze to jest jakby "odgórne"? Chyba ne, skoro zadna inna klinika nic nie wie o tym...
Chyba leca sobie w kulkiTwierdzą że odgórne, ale coś mi tu trąca skoro inni nic nie mówią... jestem ciekawa co się @spekoppar_ dowie. Jął dostanę dzisiaj lub jutro okres to pojadę zapytać osobiście bo Panie w recepcji to takie średnio doinformowane.
Tak, podnieśli mi strasznie ciśnienie nie mogę się skupić na pracy...Chyba leca sobie w kulki