reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja wczoraj w Katowicach wprost pytałam lekarza (dyrektor medyczny kliniki) czy może brakuje im już pieniędzy i czy będą przesunięcia na styczeń, bo w różnych klinikach różnie mówią... to dostałam informację, że już są na końcówce kasy, ale się nie przejmują, bo po pierwsze pisali pismo do Ministerstwa o przesłanie środków, a po drugie są zgody na przesuwanie funduszy między klinikami. Tj jeżeli jakaś ma jeszcze pulę, to przesuwają tam gdzie już brakło.
Ale jak widać każdy mówi coś innego, a najgorzej tam- gdzie są niedoinformowani tylko wprowadzają zamieszanie i zamęt w Was, bo dochodzi tylko dodatkowy stres na oczekiwanie konkretnych informacji.
Niby miesiąc ale znowu miesiąc oczekiwania a dodatkowo mam 2 tyg wolnego a gdyby się udało to lepiej mieć no stress na początku...

reklama
Twierdzą że odgórne, ale coś mi tu trąca skoro inni nic nie mówią... jestem ciekawa co się @spekoppar_ dowie. Jął dostanę dzisiaj lub jutro okres to pojadę zapytać osobiście bo Panie w recepcji to takie średnio doinformowane.
Ja dzisiaj mam wizytę w klinice to się zapytam swojego doktorka co i jak, bo mi stymulacja wypada w same święta, więc jak mamy zacząć procedurę już od teraz, bo idę długim protokołem to by nie miało to kompletnie sensu zaczynać.

Ja dzisiaj mam wizytę w klinice to się zapytam swojego doktorka co i jak, bo mi stymulacja wypada w same święta, więc jak mamy zacząć procedurę już od teraz, bo idę długim protokołem to by nie miało to kompletnie sensu zaczynać.
Jak masz styluacje w święta to spokojnie bo wtedy Ci punkcja wypada w styczniu. Oni twierdzą że zakanczany jest okres rozliczeniowy i rozpoczynany w styczniu a mi tu pachnie urlopami i jestem w stanie to zrozumieć bo każdy chce ale.niech powiedzą a nie owijają w bawełnę.

Jak masz styluacje w święta to spokojnie bo wtedy Ci punkcja wypada w styczniu. Oni twierdzą że zakanczany jest okres rozliczeniowy i rozpoczynany w styczniu a mi tu pachnie urlopami i jestem w stanie to zrozumieć bo każdy chce ale.niech powiedzą a nie owijają w bawełnę.
Rozliczyć można w styczniu . Przecież nie zamkna się przykładowo u mnie na NFZ na dwa tygodnie. U ciebie musza coś kombinować 🥺 przyciśnij ich tam🤛🏻

reklama
Do góry