reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

reklama
to racja :) chcialabym zeby imie bylo Polskie a zarazem holenderski.... wrrrr ciezko cos wymyslec, narazie chodzi mi po glowie Olivia tylko jedno a mam przeczucie ze bede musiala w meskich imionach wybierac :)

olivia bardzo ładnie i nie ma problemu zeby je wymówic np. po angielsku, własnie fajnie jest tez pomyslec o tym, zeby imie dosc proste było do wymowienia w innym jezyku..a niech w dorosłosci dzidek zapragnie mieszkac i pracowac za granicą
:)

tez myslalam nad Milena ale 1sza corka meza ma tak na drugie wiec mi odpada... a o Michalince chyba juz pisalam :) tylko mojemu sie nie podoba ale wybor i tak bedzie moj:)

Też mi sie dobrze Milena kojarzy, ale on twierdzi że to imię samo w sobie brzmi jak zrobnienie, a jak bedzie chciał powiedzieć Milenko to bedzie już za słodko.... Cóż, no wspólne dziecko to i wybór wspólny chyba wypadałoby mieć... Tymbardziej ze syn to mój pomysl, córa jego pomysl, to tym razem trza znaleść jakis konsensus...

reklama
Kurka a ja jakos nie mam pomysłu. Ale w przypadku Weroniki wymyśliłam imię w 8 mc i tak już zostało. Podoba mi się Zuzanna , Urszula, Michalina też piękne. Ale mój mąz mówi nie - te imiona odpadły juz 12 lat temu.. Chłopięce to Antoni, Krzysztof, Julian . Na pewno damy dwa imiona bo dzięki temu dziecko ma pózniej wybór. Ja oficjalnie jestem Magdalena ale całe zycie korzystam z Julii ;-)
A i zapominałam o Gabrysi - ma ulubiona książkowa bohaterka. Ksiązki Musierowicz czytam do dziś jak mam chandrę. Rosną razem ze mną.

Ostatnia edycja:
Do góry