reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

reklama
U mnie do 19 tygodnia miał być chłopiec i imię dla niego zostało wybrane od razu bez problemu: Wiktor, a na USG w 19 tym tygodniu okazało się, że w końcu dziewuszka :) I pojawił się problem.. Z imion: Emilka, Helenka, Milenka, Lenka po wielu dyskusjach i przemyśleniach ;) wybraliśmy Lenkę.

kurcze dziewczyny jak macie ustalone my niby Bartosz ale ja nie jestem przekonana, chce Macieja:wściekła/y:a on Szymona co mi sie nie podoba strasznie

My też mamy ustalone imię już od samego początku ciąży - Michałek;-) Ale to w 70%..a jakby się okazało, że dziewczynka to pojęcia nie mamy jakie imię dać:-)

Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale jeżeli chodzi o chłopczyka to myśle nad Mikołaj, Aleksander, Konrad, a jeżeli dziewczynka to Zosia, Hania, a może Amelka ??.... sama nie wiem:)

Dziewczyny powiedzcie szczerze co sądzicie o imieniu Rysiek. Nam się podoba i nawet już zaczęliśmy tak do brzuszka mówić, ale jak mówię znajomym że Rysio to patrzą na mnie jak na głupka.Pytają czy mówie poważnie. Czy zrobię dziecku krzywdę dając tak na imię?

reklama
Marmoladko !mysle ze to jest kwestia waszego wyboru ,i wy wiecie co jest dobre dla waszego skarba,Rysio to teraz moze i zadkie imie ale wg mnie ładne:)ps mysle ze wasze dziecko nie obrazi sie za takie imie:)buziaczki dla ciebie i maluszka

Do góry