reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

To niech Ci co nazywają psy imionami ludzkimi pomysla co robią,wczoraj z moim na spacer szłam i szla para młodzi ludzie i mieli labradora..szli przed nami a piesek koło nas i po chwili krzyczą Majka ja jak głupia na mojego sie spojrzałam i mówie do Tomka czy juz nie ma imion dla psów normalnych ??? Ja pierdziele ale ludzie mają nie po kolei w głowach. No Patrycjaa będziemy bacznie czekać na Twoja wizytę :d

reklama
Też nie znam żadnego psa o imieniu Szymon czy Milenka. U mnie w rodzinie (szczególnie tej na wsi) nazywają psy i koty właśnie imionami ludzi... I tak była już Zuzia, Kaja, Maja, Bartek, Sara, najlepsze jest to że akurat te imiona są bardzo ładne dla dziecka.

Patrycja jeżeli mogę to wtracę swoje 3 grosze
Moja siostra ma na imię Milena i uważam że to piekne imię.
Moi rodzice odkąd pamietam zawsze ładnie je zdrabniali. Moja siostra jest najmłodsza i imię tak dobrze do niej pasuje. Nawet w szkole jak już miała jakieś przezwiska to tylko takie ładne i miłe od imienia, np Mary, Milka, Milka, Milus, Milutek itp

Patrycja imiona które wybrałaś są bardzo ładne i od sameo poczatku tez nad nimi myslałam. Nawet teraz co jakis czas jeszcze pytam sama siebie czy moze jednak nie Milenka. Ale mojemu bardziej podoba sie Nadia, ja w sumie tez juz czyba jestem na 100% zdecydowana. No moze na 99% ;)
Nie rozumiem czemu ludzie musza sie wtracac i wyglaszac swoje opinie. Jak ktos chce zeby dziecko mialo inne imie to niech sie o nie postara sam, albo weźmie sobie psa i tak go nazwie :-D (to odnosnie tych imion ludzkich nadawanych zwierzetom)..

No jeżeli o mnie chodzi to mi już z imieniem Julia dla dziewczynki przeszło...ale jeśli okaże sie, że nosze w sobie Córunię to za ciula nie mamy z Mężem pomysłu na jej imię:-( Z chłopcem nie będzie problemu, bo mamy kilka opcji, ale żeńskie imiona prawie w ogóle nam się nie podobają:-D Zero pomyślunku;-)

Foczusia to u mnie odwrotnie dla dziewczynki duzo mi sie podoba a dla chlopca 2 w tym oba odpadaja a niby chlopak mi szaleje:-) Dla dziewczynki Aleksandra i tak moja by miala, podoba mi sie jeszcze Alicja, Kalina i jeszcze cos by sie znalazlo a dla chlopca Maciej ale ak nikt procz mnie nie chce i Dominik ale moj ma brata wiec odpada

Nam z męskich się podobają Michał-i tak będzie się Nasz syneczek nazywał (jeśli będzie chłopiec), Sebastian, Kacper i Alan...to takie, które najbardziej nam się podobają;-) Teraz tak sobie myślę, że ładne jest imię Sara...hmm...no nie głupi pomysł:-D Muszę to obgadać z Mężuniem jak wróci z pracy..hihi;-)

Foczusia Sara ladnie:-)mi sie zle kojarzy z taka pusta sasiadka:szok:ale imie niczego sobie, a co do Alana podoba sie mojej "tesciowej"

Alan to chyba zbyt dziwne imię:-D Anula mówisz, że pusta sąsiadka ma tak na imię?...Hmmmm...nie lubię pustych ludzi. W takim razie już odpada..hahah:-D

reklama
Foczusia jest tyle pustych osob ze moglybysmy odrzucic kazde imie:-)ta Sara ma siostre Noemi i brata Natana, widac ze mama lubi orginalne imiona;-)

Do góry