reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

Ja wczoraj widziałam sie z tatą i braćmi... Na odchodne zapytali - no i jak z tym imieniem? Mówie, że nadal Nadia. Usłyszalam - no nie wiem, wy sie jeszcze dobrze zastanówcie... :wściekła/y:
Wkurza mnie to, ciagle naciskaja bo im sie nie podoba. A mój brat sie smieje i mówi, ze skrzywdze dziecko. Kurde, przeciez nie wybrałam imienia Kunegunda czy jeszcze jakos inaczej..
Przykro mi. :-(

reklama
Katerinka nie patrz na nich olej to całkowicie,to Twoje i męża dziecko i Wy wybieracie imie a nie Oni !! Mojej siostrze tez zbytnio sie Wojtus nie podoba bo jej sie Filip podoba bartosz itd a mi sie te imiona i mojemu T wogóle nie podobają :-D a nikt nam imionami rządził nie będzie,więc głowa do góry i nic sie nie martw kochana :*:* A Nadia to prześliczne imię !!!

Katerina nie przejmuj się , my też wybieramy takie jak nam odpowiada. Mi się Nadia bardzo podoba, ale mojemu nie bardzo wiec odpala, ale jakby sie zgodził to tez bym tak nazwała. Zresztą teraz imię Nadia jest dosyć popularne.

Dzieki dziewczyny, dla mnie to imie jest sliczne i nawet mojemu sie bardzo podoba. Nie rozumiem dlaczego tak mnie naciskaja. No ale macie racje to moje dziecko i ja mu imie wybiore! :tak:

Katerina, w ogole nie patrz na innych, nawet jak chcesz nazwac Kunegunda to nic im do tego!! ja mialam dwie opcje, albo Nicole albo Nadia i mojemu sie Nadia nie podobalo to zostala Nicole, takze widzisz, gdyby sie D zgodzil byly by dwie Nadie na BB z lipcowek (oczywiscie jesli sie okaze ze mam dziewczynke :-D) hehe
i wtardo stawiaj na swoim jak ktos cos ma do imienia WASZEGO dziecka, moj prosto z mostu ze to twoje dziecko i nazywac je bedziesz jak sie tobie podoba a nie jak oni chca! zobaczysz ze sobie dadza siana po pewnym czasie :-D

Katerinka na pocieszenie zobacz w google moje imię hahaha Kinga pochodzi od imienia Kunegunda hahaha więc widzisz daje radę i nikt mi nic nie mówi jakie to ja mam imie,że pochodzi od Kundzi hahaha :-D

Katerina Ty się nic nie przejmuj!! Dziewczyny maja rację, że to Wy wybieracie imię la Waszego dziecka i inni musz to tylko zaakceptować. Ale rozumiem Cię doskonale bo np ze strony mojego męża jak ktokolwiek pyta o imiona i mówimy nasze propozycje to słyszeymy np. "takie?? jak dla psa" albo "czy Wyście zwariowali?" "jak tak dziecko nazwiecie to ja z nim na specer nie wyjdę" i wiem, że się przykro robi bo choćby mi się nawet to imię nie podobało to bym w życiu nikomu tak nie powiedziała... ale jego rodzina niestety jest inna i już dawno się z tym pogodziliśmy.
A czy imię Szymon cz Milenka to na prawde takie koszmarne imiona? i czy kojarza się z psem od razu? bo nie rozumiem...

Patrycja, w całym swoim życiu nie spotkałam ani jednego psa, kota czy innego zwierza który tak by sie nazywał. Ten ktoś kto tak wam powiedział chyba zmysly postradal. Szymon i Milena, to bardzo ładne imiona (sama rożważałam na początku Milenkę - ale mąż stanął okoniem), nie wiem jak komuś moga kojarzyc się z psimi imionami :szok:

Corin powiedziała tak siostra teściowej... powiem Ci, że przykro mi się robi jak słyszę takich ludzi ale zdążyłam się do tego przyzwyczaić i mój mąż też więc bardzo się staramy by takie osoby miały jak najmniej z nami wspólnego bo tylko potrafią ranić. I ja to np jej nie ufam bo tutaj się ciężko pyta jak się czuję i czy wszystko dobrze a zaraz wywala takim tekstem. Nie wiadomo z w takiej głupiej głowie siedzi więc wolimy przebywać w towarzystwie którzy naprawdę nam dobrze życzą.
Milenka to ładne imię, mojemu mężowi tez się podoba chociaż wczoraj zaprponował jeszczę Maję ale chyba jedna zostanie Milenka:-) dla chłopca jeszcze ciągle myślimy ale na dzien dzisiejszy jest Szymonek:-)
5.03 idziemy na 3D więc może się dowiemy kto tam jest:-)

reklama
Do góry