reklama
Anula1989
Fanka BB :)
orchidea jakie wybral?ja tocze boje o Macieja ale kazdy mi jeczy zeby Szymon(a strasznie mi se nie podba)takim wspolnym jest Bartosz ale mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie na moje, chociaz szanse mam maleostatnio Adam mi sie spodobalo...ale nadal Macius na 1:-)
mmarta_only
Początkująca
A wiecie jakie mój mąż imiona wymyślił?!
Winicjusz i Honoratka!!!
Winicjusz i Honoratka!!!
katerina84
Ja z moim tez nie mam łatwo, cieżko go przekonać - na kazde imie mówi nie bo mu się z kims tam kojarzy. Ale sam to tez nic nie wymyśli. Dobrze, że się na tą Nadusię (Nadia) juz dawno zgodził i nadal nie zmienił zdania... Choc ja zaczełam myślec jeszcze nad Ewunią...
3ego mamy USG połówkowe, ciagle mysle czy sie nie okaże, że jednak bedzie synek.. Wtedy bedzie trudniej bo od samego poczatku nie moglismy dojsc do porozumienia. Mi od poczatku podoba sie Kordianek ale jemu oczywiscie nie! :-(Mi Rafałek, jemu sie z kims tam znowu kojarzy. Ewentualnie Adrianek wspólnien sie nam podoba. No ale narazie mamy miec córeczke.. ;-)
3ego mamy USG połówkowe, ciagle mysle czy sie nie okaże, że jednak bedzie synek.. Wtedy bedzie trudniej bo od samego poczatku nie moglismy dojsc do porozumienia. Mi od poczatku podoba sie Kordianek ale jemu oczywiscie nie! :-(Mi Rafałek, jemu sie z kims tam znowu kojarzy. Ewentualnie Adrianek wspólnien sie nam podoba. No ale narazie mamy miec córeczke.. ;-)
danuska
Ja imię wybiorę chyba dopiero jak dzidzię zobaczę... jestem taka niezdecydowana, co chwilę mi się cos innego podoba...
mmarta_only
Początkująca
Mi się wydaje, że moje dziecko przez pierwszy tydzień to w ogóle imienia nie będzie mieć...
danuska
Z imion, które proponuje M. zgadza się tylko na Zuzie, i Igę. Niestety ani Kinga, ani Marta mu się nie podoba.
Jak na razie przoduje u mnie Igusia. :-)
Jak na razie przoduje u mnie Igusia. :-)
reklama
dodi_misia
Trafny wybór orchidea... a wiecie, że ja tez myslę, że imię to dopiero na 100% zdecyduję jak juz dzidzia będzie na świecie..bo czasami jak sie zobaczy dzicko to zaraz widać jakie imie pasuje a jakie nie ale propozycje to już wcześniej chcę mieć ustalone
Michalinka tez miała być Oliwią, ale po urodzeniu zdecydowałam że będzie inaczej i tak została Misia
Michalinka tez miała być Oliwią, ale po urodzeniu zdecydowałam że będzie inaczej i tak została Misia