reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

reklama
orchidea jakie wybral?ja tocze boje o Macieja ale kazdy mi jeczy zeby Szymon(a strasznie mi se nie podba)takim wspolnym jest Bartosz ale mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie na moje, chociaz szanse mam male:wściekła/y:ostatnio Adam mi sie spodobalo...ale nadal Macius na 1:-)

Ja z moim tez nie mam łatwo, cieżko go przekonać - na kazde imie mówi nie bo mu się z kims tam kojarzy. Ale sam to tez nic nie wymyśli. Dobrze, że się na tą Nadusię (Nadia) juz dawno zgodził i nadal nie zmienił zdania... Choc ja zaczełam myślec jeszcze nad Ewunią...

3ego mamy USG połówkowe, ciagle mysle czy sie nie okaże, że jednak bedzie synek.. Wtedy bedzie trudniej bo od samego poczatku nie moglismy dojsc do porozumienia. Mi od poczatku podoba sie Kordianek ale jemu oczywiscie nie! :-(Mi Rafałek, jemu sie z kims tam znowu kojarzy. Ewentualnie Adrianek wspólnien sie nam podoba. No ale narazie mamy miec córeczke.. ;-)

No u mnie tez sa zaciete boje o imie ,wymyslalismy ,no i narazie dalismy spokoj z wymyslaniem poki niewiemy co bendzie czy synek czy coreczka:)

reklama
Trafny wybór orchidea... a wiecie, że ja tez myslę, że imię to dopiero na 100% zdecyduję jak juz dzidzia będzie na świecie..bo czasami jak sie zobaczy dzicko to zaraz widać jakie imie pasuje a jakie nie:) ale propozycje to już wcześniej chcę mieć ustalone:)
Michalinka tez miała być Oliwią, ale po urodzeniu zdecydowałam że będzie inaczej:) i tak została Misia:)

Do góry