aAnusia witaj milutko :* wejdź tak jak napisała Ci garbi ustawienia masz i tam po lewej stronie będzie na różowo napisane Edytuj Sygnature wejdź w to i będzie taka "ramka" tam wklej ten kod ze suwaczka który masz czyli BBCode i zatwierdź i to już wszystko
reklama
anusia1985 to ja ostatni sprobuje wytlumaczyc.
wchodzisz na strone suwaczkow np tą : Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
wybierasz sobie wszystko, wpisujesz dane a na koncu wyskocza kody, kopiujesz BBCODE
na gorze forum sa USTAWIENIA, wchodzisz tam i pozniej po lewej stronie masz cala liste edycji, wybierasz EDYTUJ SYGNATURE
klikasz to i wyskakuje ramka w ktora musisz wkleic ten BBCODE, akceptujesz i wracasz do forum na ktorym pod kazdym postem pojawi ci sie suwaczek
powodzenia :-)
wchodzisz na strone suwaczkow np tą : Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
wybierasz sobie wszystko, wpisujesz dane a na koncu wyskocza kody, kopiujesz BBCODE
na gorze forum sa USTAWIENIA, wchodzisz tam i pozniej po lewej stronie masz cala liste edycji, wybierasz EDYTUJ SYGNATURE
klikasz to i wyskakuje ramka w ktora musisz wkleic ten BBCODE, akceptujesz i wracasz do forum na ktorym pod kazdym postem pojawi ci sie suwaczek
powodzenia :-)
mmarta_only
Początkująca
U nas też trudna decyzja... Mąż od zawsze mówił że dla chłopca podoba mu się Winicjusz, a dla dziewczynki ostatnio w żartach wybraliśmy Honoratka, a na poważnie to chyba tak bym córce nie dała na imię:-) Laura mi się podoba a dla chłopca to nie mam jeszcze żadnego typu
Chyba jesteśmy bliżej podjęcia decyzji... I będzie Matylda. Oboje nas ujęło to imię, nie znamy nikogo kto tak ma. A zdrobnienie... po dłuższym namyśle... Motylek
A Wam jak się Matylda podoba? Proszę szczerze, bo chcę znać różne opinie
A Wam jak się Matylda podoba? Proszę szczerze, bo chcę znać różne opinie
marmolada80
Aktywna w BB
ślimakowa ja uwielbiam to imię! W pierwszej ciąży cały czas mówiłam do brzuszka Matylda, ale nam psikusa dzidziuś zrobił i jest Mateusz. Teraz jak będzie dziewczynka to też myślę o Matyldzie tylko tak sie zastanawiam nad zdrobnieniem i jedyne jakie do tej pory mi przyszło do głowy to Mati ,ale tak akurat mówie do syna. Z innych imion to mi się podoba Natasza, Helenka, Zosia może Nadia, a dla chłopca to jest gorzej. Chciałam Jasia, ale z nazwiskiem głupio brzmi.Od zawsze podoba mi się Rysiu na cześć mojej pierwszej miłości z przedszkola:-)
Corin
Mama Trójki :)
Szczerze mówiac Matylda mi sie nie podoba, ale zdrobnienie Mati juz tak Zupełnie jak z Maria i Marysią Znam jedną dziewczynkę (koleżanka corki) która ma na imię Matylda, przewesoła dziewczynka i ma milion pomysłów na minutę ;-)
katerina84
Fanka BB :)
Ja jestem za Nadią od poczatku i teraz jak prawdopodobnie będzie dziewczynka to tak zostanie. Przynajmniej na razie nie mamy innej opcji, która równie by nam sie podobała. Chociaz zgadzam się, że i Natasza jest ładne..
Miczka
My jesteśmy pewni tylko co do imienia dla dziewczynki - będzie Maja. Nasza Pszczółka :-)
Dla chłopaka jeszcze nie wiemy. Mnie podobają się Igor, Mateusz, Szymon. Ale to jeszcze będzie do dyskusji.
Dla chłopaka jeszcze nie wiemy. Mnie podobają się Igor, Mateusz, Szymon. Ale to jeszcze będzie do dyskusji.
reklama
Miczka
Nadia też jest bardzo ładne.
Znam jedną taką Nadusię, łobuziara aż miło
Znam jedną taką Nadusię, łobuziara aż miło