reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona

reklama
Ja mam synka Juliana :) w ciąży walczylam z partnerem o Tobiasza, ale zdecydowaliśmy wspólnie ze będzie Stanisław...pod sam koniec parterowi jednak stasiu nie przypasowal i sam wybrał Juliana. :) Zgodziłam się bo to moim zdaniem sliczne imię, w sumie jak każde;) ale górę tez wziął fakt że chciałam by mój syn był takim trochę jedynakiem spośród imion w moim mieście, Julek wpasował się idealnie bo w miasteczku jest jeszcze tylko jeden który nawet nam pogratulował wyboru ;))

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mąż miał wybrać dla syna, a ja dla córki. No i mąż wymyślił... Armagedon (ufff dobrze, że jest córcia). Wyśmiałam go, wyobraźcie sobie: Syn bawi się w pokoju i hałasuje, ja mam gości i pytają "A co tam w pokoju się dzieję" no i odpowiedź "A to tylko Armagedon", albo wołanie na obiad.... Haha
Córcia Alekta, by było niezwykłe, piękne i wielkie (z mitologii od Alekto "niestrudzona"), no a ja i tak mówię Ala :)

reklama
Do góry