Klauduska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agata, Jagoda i Judyta wszystkie ładne.Ją wybierając imię dla syna nie zdawałam sobie sprawy że jest takie popularne. U niego w grupie w przedszkolu jest 3 Wiktorów ale wybraliśmy imię spontanicznie i wybór ten ma swoją zabawną historię poza tym Niuńkiek zawsze powtarza że jest wyjątkowy bo tylko on jest Wiktor Tomasz . A jeżeli chodzi o imię dla Niunia to niby było wybrane ale chłopacy jako fani króla Juliana chcą małą nazwać JJ (dżej dżej) i dodatkowo mąż mówi że drugie imie ma być po mamusi Justyna więc mam małe pole manewru zwłaszcza że już wołają do brzucha Jagódka. My mamy dość długie typowo polskie nazwisko do tego Jagoda Justyna już widzę że będzie za długie. Chciałam dać Agatka ale oni nie biorą wogóle tego do bani i stwierdzili że jak nie Jagoda to może Judyta... Masakra