reklama
Pola mi sie starsznie podoba. Sama chciałam ale m sie nie zgadza, bo bedą tu zle wymawiać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super_mysz17
Fanka BB :)
Ja właśnie chciałam Pole jeśli byłaby dziewczynka ale mąż się nie zgodził ale jest chłopak wiec problem się sam rozwiązał
Drusia2016
Ja od bardzo dawna zawsze mowilam ze jak będe kiedys miala coreczke to Julie i pamietam jedna z pierwszych rozmow z moim Mezem gdy jeszcze nim nie byl to tez powiedział ze dla dziewczynki podoba mu sie imie Julia. W takiej sytuacji nie ma innego wyjscia :-) niestety akurat teraz jest to jedno z popularniejszych imion, ale mam nadzieje ze jednak w przedszkolu nie beda same Julie. Większy problem mielibysmy z imieniem dla chlopca.
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
My mieliśmy Nadie od drugiej ciąży wybrana, więc nie było nawet dyskusji na temat imienia
Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....
Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania
Bym chciała. Jakieś łatwe do wymowy bo my za granicą wiec typowo Polskie odpada, najchętniej właśnie takie uniwersalne gdzie się liter nie zmienia ale żaden np . Adam lub Robert mi nie podchodzi,Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....
Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
super_mysz17
Patryk też by się nadawał
reklama
Narazie jedyne na czym stanęliśmy dla chlopca to Daniel lub Julian, nic innego nie mamy