reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych groszków :)

reklama
Ja od bardzo dawna zawsze mowilam ze jak będe kiedys miala coreczke to Julie i pamietam jedna z pierwszych rozmow z moim Mezem gdy jeszcze nim nie byl to tez powiedział ze dla dziewczynki podoba mu sie imie Julia. W takiej sytuacji nie ma innego wyjscia :-) niestety akurat teraz jest to jedno z popularniejszych imion, ale mam nadzieje ze jednak w przedszkolu nie beda same Julie. Większy problem mielibysmy z imieniem dla chlopca.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

My mieliśmy Nadie od drugiej ciąży wybrana, więc nie było nawet dyskusji na temat imienia

5djy3e3kpgua6zwe.png

Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?:)
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....

Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania :)

Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?:)
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....

Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania :)
Bym chciała. Jakieś łatwe do wymowy bo my za granicą wiec typowo Polskie odpada, najchętniej właśnie takie uniwersalne gdzie się liter nie zmienia ale żaden np . Adam lub Robert mi nie podchodzi,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry