reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych groszków :)

Myslalam ze bedzie dziewczynka wiec nie zastanawialam sie nad imieniem dla chlopca ale teraz gdyby sie okazalo ze bedzie chlopczyk to mysle nad: Alexander Jan albo Frank ( Franciszek ) Jan, albo Jacob Jan.

reklama
U mnie chyba na razie jest pomysł ze Maja będzie skoro lekarz wypatrzyl ze corka,a gdyby jednak po 18tyg coś urosło to Mikołaj. :)

u mnie będzie Alicja lub Mikołaj :) szczerze powiedziawszy wybierając imię Mikołaj byłam przekonana, że będę oryginalna, bo mało Mikołajów znam a raczej w ogóle a tu widzę, że robi się to imię coraz bardziej popularne ;)

Super imię Klauduska, zazdroszczę juz wyboru, ja dalej niewiadoma , dla córci mamy wybrane a dla synka nic a ze niespodzianka to podwójna robota dla nas ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka wielki podziw dla was, że nie chcecie znać płci :) Mi by ciekawość nie pozwoliła heh. Nam też się bardzo podoba ale na przykład moja mama pomimo, ze ma tylko 40lat i jest raczej osoba nowoczesną to nalega, żebyśmy przemyśleli yo imie, że może ładniej jakies normalne, żeby były do niego zdrobienia itp...

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry