reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

reklama
A u nas po wielkich bojach córka zdecydowała że chłopczyk będzie miał na imię Bartosz. My jeśli chodzi o imię dla chłopca nie mogliśmy dojść do kompromisu i propozycja naszej małej bardzo nam się spodobała. Natomiast dla dziewczynki to MAJA, NATALIA, KAROLINKA :)

A u nas po wielkich bojach córka zdecydowała że chłopczyk będzie miał na imię Bartosz. My jeśli chodzi o imię dla chłopca nie mogliśmy dojść do kompromisu i propozycja naszej małej bardzo nam się spodobała. Natomiast dla dziewczynki to MAJA, NATALIA, KAROLINKA :)
Mi też podoba się Bartosz. Mój chrześniak ma tak na imię. A jak będziecie się do niego zwracać - Bartosz czy Bartek?

Mi też podoba się Bartosz. Mój chrześniak ma tak na imię. A jak będziecie się do niego zwracać - Bartosz czy Bartek?
Chyba raczej tak i tak :) Córce dlatego tak się to imię spodobało ponieważ od znajomych synek tak ma na imię. No i teraz nasza mała cały czas mówi że będzie miała braciszka Bartosza. A ostatnio na usg wyszło iż prawdopodobnie będzie dziewczynka, niestety nasza mała jakoś nie chce przyjąć tego do wiadomości :-p

no u nas wczoraj staneło na Wiktorku (chociaż cały czas chodzi nam po głowie Nikodem i Patrycja-jakby jednak ptaszek się schował). Ma może któraś z Was synka Wiktora bo tak naprawdę nie wiemy jak można te imię zdrabniać...

no u nas wczoraj staneło na Wiktorku (chociaż cały czas chodzi nam po głowie Nikodem i Patrycja-jakby jednak ptaszek się schował). Ma może któraś z Was synka Wiktora bo tak naprawdę nie wiemy jak można te imię zdrabniać...

Justyna ja mam chrześniaka Wiktora - synka mojej siostry. I zazwyczaj mówimy Wiktorek albo Wiki. U nas w ostatnim czasie dosyć popularne jest to imię - aż cztery moje koleżanki dały tak na imię swoim dzieciaczkom.

Skrzat mysle ze maria aniela

co do imienia dla coreczki to nie mozemy niestety dojsc do porozumienia
napewno damy jedno imie,bo cora ma jedno no wiec druga cora tez bedzie miec jedno
co do typow to mnie sie podoba nina
mnie i mezowi aleksandra,ale tak pol na pol
a samemu mezowi --narazie jeszcze imie blisko nieokreslone

musze go jakos do tej ninki przekonac;-)

reklama
Do góry