reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

A u nas zgodność od początku i nic sie nie zmienia. Czyli zostaje chłopiec Filip a dziewczynka Maja na drugie Magdalena. Moze sie cos zmieni jak poznamy plec dzieciatka. Jednak narazie zgodne z nas bestie :)

reklama
u nas ciezko sie zdecydowac, mnie dla dziewcyznki bardzo podba sie Sonia ale M nie chce bo jego ostatnni pies mial tak na imie...:-(dla chlopaka chcailabym chyba Tymon bo juz jest Szymon:) ewentualnie Wojtek, Pawel...och ciekzka sprawa:-(

Ja od zawsze chcialam Dominike i Patryka ale mojemu mężowi sie nie podoba wiec poszlśmy na kompromis i bedzie jak narazie Maja , Jakub lub Oskar :) Choć jak poznamy płeć to napewno wtedy bedziemy sie mocno zastanawiac :)

No u mnie narazie mamy imię dla diewczynki Katia lub Sonia choć i tak nie wiem czy nie zmienimi tego jeszcze kilka razy:-) dla chlopca brak porozumienia narazie :crazy::rofl2:

A u nas nic się nie zmieniło. Teraz gdy wiemy że dziewczynka to na 100% będzie Laura, ale mnie i tak bardziej się podoba Laurka ;-)
przyszła mamo a Ty zastanawiałaś się jak zdrobniale będziesz wołac na swoją Laurę??

reklama
Do góry