madziumba
czerwcowa mama 2009
u nas jak będzie dziewczynka to MARTUSIA właśnie !A my się nie możemy zdecydować i mówimy na zmianę Martusia albo Michasia:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas jak będzie dziewczynka to MARTUSIA właśnie !A my się nie możemy zdecydować i mówimy na zmianę Martusia albo Michasia:-).
Tusieńko droga my z moim A lubimy wyzwania , więc jak będzie dziewczynka to zmierzymy się z ewentualnym "charakterkiem" .W razie dużych problemów zwrócę się po poradę do Ciebie jeśli się zgodzisz.Meva, Madziumba a mnie się Marta strasznie nie podoba, nie lubię tego imienia... I życzę Wam tylko, żeby Wasze córy, o ile je tak nazwiecie, nie miały takiego charakterku, jak ja i sto innych Mart, które znam w przeciwnym wypadku macie przekichane ;-)
A ja sie nie zgadzamMeva, Madziumba a mnie się Marta strasznie nie podoba, nie lubię tego imienia... I życzę Wam tylko, żeby Wasze córy, o ile je tak nazwiecie, nie miały takiego charakterku, jak ja i sto innych Mart, które znam w przeciwnym wypadku macie przekichane ;-)
Ja w sumie tez ;-)A ja sie nie zgadzam
Znam same fajne Marty :-)
A ja sie nie zgadzam
Znam same fajne Marty :-)
Moja babcia miala ma imieMarta i byla wspaniala kobieta...u nas jak będzie dziewczynka to MARTUSIA właśnie !