reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
No tu jest dosc popularne janluka (coos jak dzanluka brakuje mi polskich liter mam nadzieje,ze sie domyslicie o co mi ho,tak samo inaczej sie pisze,ale ja niemam pojecia nawet jak :p)

Antek super imię, Antoś brzmi tak słodko:-D
Klaudia z tym przystankiem to mnie rozwaliłaś... To tak jakbym ja się miała nazywać np...."Marta co lubi jeść kiszone ogórki"...albo "Marta nic nie warta" :-):cool2:
A sama w podstawówce miałam koleżankę Dalidę(urodzoną w Danii)...Tak na początku brzmiało dziwnie ale dało się przyzwyczaić ;-)
Najdziwniejsze imiona dzieci gwiazd - relaz.pl większej krzywdy tym dzieciom chyba nie mogli zrobić........

:-)Ja poznałam już płeć więc i imię jest chyba ostateczne. :-)Nasz synek będzie się nazywał Antek (Antoni).
my tez sie dzis okazalo bdziemy miec chlopca i tez chcialam mu dac Antos ale okazalo sie ze znajomi co beda miec w sierpniu syna tez dali antek wiec lipa imie to odpada:-(
A nasz synek na 99% Michalek :)
Ale ten 1% gdyby nam sie cos odwidziało ;)

no to tj u Nas:-)

a ja nie mam jeszcze imienie:-(

Gosia nie martw się , jeszcze zdążysz wymyślić imię, my za to mamy dla synka, a nie mamy dla córeczki, więc pewnie będzie Synek :-)

A ja sie nad tym Alankiem zastanawiam :) ale pewnie maz zaneguje :(
Macius ma imie na M jak moj maz i na drugie tak samo, wiec drugi synek mialaby na A tak jak ja, a na drugie nie wiem...moze tez po mezu, tak dla tradycji;)
Mamy dosc dlugie nazwisko, raczej klasyczne, polskie, na "ski" sie konczy u chlopcow...
Bede przegladac kalendarze :)

No i znalazlam 2 nie dlugi imiona chlopiece na A: Alan i Aron, ale to piewsze ladniej brzmi, delikatniej...

Tylko pisza, ze osoba je noszaca ma charakter:
"spokojny i zgodny. Potrafi harmonijnie współistnieć z osobami nawet o zupełnie odmiennych charakterach. Bywa bardzo nieśmiały i cichy. Lubi marzyć. W sytuacjach stresowych ucieka do własnego świata." Czy w dzisiejszym swiecie to sie sprawdzi?

Imie Maciej(pierwszy synek) jak narazie sprawdza sie co do naszego synka: "spontaniczny i dosyć zadziorny. Jako dziecko chętnie wdaje się w bójki; w wieku dorosłym swoją energię wykorzystuje w pracy na realizację nowych pomysłów. Potrafi pracować z prawdziwym zapałem."

reklama
Do góry