reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

ja dla dziewczynek mialam 100 imion. Gdyby rodzily mi sie same corcie albo miala 6pak za 1 zamachem z samymi dziewczynkami nie mialabym zadnego problemu z imionami.
A dla chlopcow ciezko by mi bylo cos znalezc ..
Ja miałam dokładnie na odwrót - dla chłopców podoba mi się mnóstwo imion, a dla dziewczynki prawie żadne. A muszę wybrać aż dwa!

reklama
a ja jakos niemoge nic wymyslec dla chlopca...podoba mi sie Gabrys,Fikip,Patryk ale zeby jakies imie mnie powalalo to nie ma takiego!!:-:)-:)-(

Gosiu dokladnie mam tak jak Ty, niby jakies typy dla chlopcow mam ale zadne mnie jakos nie powala. Dla dziewczynek jak wymawiam jakies imiona to juz sobie mysle "tak nazwalabym kolejna corke gdybym byla w ciazy"

dla dziewczynek podoba mi sie jeszcze Julka i Oliwka :) znam dwie blizniaczki slodkie i fajnie oszukuja pytasz sie kim jestes a ta mowi Oliwa heheh a za plecami prawdziwa Oliwa stoji i sie smieje :) heheh cfaniaczki małe :)

Podobno 10% rodziców bliźniąt jednojajowych przyznaje się do tego, że nie rozróżnia swoich dzieci :-)

Podobno 10% rodziców bliźniąt jednojajowych przyznaje się do tego, że nie rozróżnia swoich dzieci :-)
Cooooo?:shocked2:
Miałam znajome bliźniaczki i jakoś nigdy nie miałam problemu z ich odróżnieniem...
chociaż z drugiej strony pewnie trudniej kiedy są niemowlakami....
Bura niebawem będziesz nam relacje zdawać.. ;-)

Cooooo?:shocked2:
Miałam znajome bliźniaczki i jakoś nigdy nie miałam problemu z ich odróżnieniem...
chociaż z drugiej strony pewnie trudniej kiedy są niemowlakami....
Bura niebawem będziesz nam relacje zdawać.. ;-)
Może nie były jednojajowe? Z niemowlakami na pewno jest trudniej! Potem zawsze jakieś różnice się znajdą. Zobaczymy jak to będzie ;-)

ja słyszałam że nawet niemowlaki da się rozróżnić bo jedno jest troszkę mniejsze
ale nnie jestem pewna....
zobaczymy bura czy Ty soje odróżnisz......

reklama
Zobaczymy :-) Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest urodzić dwoje identycznych dzieci: i z wyglądu i z charakteru! He he ale będzie jazda! ;-)

Do góry