reklama
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Dziewczynka Sara, a jak urośnie jej siusiak to będzie Emil
witam sie pierwszy raz w tym watku :-)
niewiem jeszcze i nie chcemy wiedziec, jaka plec ma nasza dzidzia. sklaniam sie ku dziewczynce, chociaz czuje, ze bedzie chlopiec
dla dziewczynki mam kilka i mion: nina, amelka, lena, nell albo nela
a dla chlopaka zero
problem w tym,ze moj m anglik, nazwisko angielskie, mieszkamy w anglii, ale tez chce, zeby moja mama i reszta rodziny w pl widzieli jak to sie pisze i wymawia. masakra
niewiem jeszcze i nie chcemy wiedziec, jaka plec ma nasza dzidzia. sklaniam sie ku dziewczynce, chociaz czuje, ze bedzie chlopiec
a dla chlopaka zero
problem w tym,ze moj m anglik, nazwisko angielskie, mieszkamy w anglii, ale tez chce, zeby moja mama i reszta rodziny w pl widzieli jak to sie pisze i wymawia. masakra
to identycznie jak u nas! dla dziewczynki było mnóstwo imion-ostatecznie stanęło na Lence, dla chłopca pustka! kompletnie nic! aż nagle oświecenie mojego męża i jakby naszej niuni wyrósł siusiak to będzie Igorek :-)witam sie pierwszy raz w tym watku :-)
a dla chlopaka zero
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u mnie raczej zostanie Victoria bo D uznał że jest ładniejsze imię od Nadine....
dla mnie było bez różnicy bo i tak wybierał z 2 moich typów więc mi się strasznie podioba i się cieszę.....
dla mnie było bez różnicy bo i tak wybierał z 2 moich typów więc mi się strasznie podioba i się cieszę.....
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Victoria - pięknie! - Sama długo myślałam o V...u mnie raczej zostanie Victoria bo D uznał że jest ładniejsze imię od Nadine....
_Roszpunka_
Ja na samym początku chciałm V ale później jakoś szukałam innego imienia min Nadine ale D woli Victoria więc tak chyba zostanie... chyba że znajdę inne imię;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja dalej zostaje przy Naduni :-):-) Tak jakos juz na samym poczatku nasza trojca (ja, mama i ciotka) walnela w pierwszych typach imion i sie przyjelo. Nie widze innego imienia dla dziewczynki hehe.
A dla chlopca ja sie dalej upieram przy Olivierze a moj K chce Xaviera (to pierwsze imie jakie wogole wyszlo z jego ust)
I tak postaram sie go przekonac na Oliviera jezeli bedzie chlopczyk :-)
A dla chlopca ja sie dalej upieram przy Olivierze a moj K chce Xaviera (to pierwsze imie jakie wogole wyszlo z jego ust)
I tak postaram sie go przekonac na Oliviera jezeli bedzie chlopczyk :-)
_Roszpunka_
u mnie w sumie Victoria była już dawno....
a Nadię znalazłam w zeszłym roku chyba... więc jakby nie było zostaje pierwszy typ;-)
a Nadię znalazłam w zeszłym roku chyba... więc jakby nie było zostaje pierwszy typ;-)
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja dla dziewczynek mialam 100 imion. Gdyby rodzily mi sie same corcie albo miala 6pak za 1 zamachem z samymi dziewczynkami nie mialabym zadnego problemu z imionami.
A dla chlopcow ciezko by mi bylo cos znalezc ..
A dla chlopcow ciezko by mi bylo cos znalezc ..
Podziel się: