reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
No tu jest dosc popularne janluka (coos jak dzanluka brakuje mi polskich liter mam nadzieje,ze sie domyslicie o co mi ho,tak samo inaczej sie pisze,ale ja niemam pojecia nawet jak :p)

Antek super imię, Antoś brzmi tak słodko:-D
Klaudia z tym przystankiem to mnie rozwaliłaś... To tak jakbym ja się miała nazywać np...."Marta co lubi jeść kiszone ogórki"...albo "Marta nic nie warta" :-):cool2:
A sama w podstawówce miałam koleżankę Dalidę(urodzoną w Danii)...Tak na początku brzmiało dziwnie ale dało się przyzwyczaić ;-)
Najdziwniejsze imiona dzieci gwiazd - relaz.pl większej krzywdy tym dzieciom chyba nie mogli zrobić........

:-)Ja poznałam już płeć więc i imię jest chyba ostateczne. :-)Nasz synek będzie się nazywał Antek (Antoni).
my tez sie dzis okazalo bdziemy miec chlopca i tez chcialam mu dac Antos ale okazalo sie ze znajomi co beda miec w sierpniu syna tez dali antek wiec lipa imie to odpada:-(
A nasz synek na 99% Michalek :)
Ale ten 1% gdyby nam sie cos odwidziało ;)

no to tj u Nas:-)

a ja nie mam jeszcze imienie:-(

Gosia nie martw się , jeszcze zdążysz wymyślić imię, my za to mamy dla synka, a nie mamy dla córeczki, więc pewnie będzie Synek :-)

A ja sie nad tym Alankiem zastanawiam :) ale pewnie maz zaneguje :(
Macius ma imie na M jak moj maz i na drugie tak samo, wiec drugi synek mialaby na A tak jak ja, a na drugie nie wiem...moze tez po mezu, tak dla tradycji;)
Mamy dosc dlugie nazwisko, raczej klasyczne, polskie, na "ski" sie konczy u chlopcow...
Bede przegladac kalendarze :)

No i znalazlam 2 nie dlugi imiona chlopiece na A: Alan i Aron, ale to piewsze ladniej brzmi, delikatniej...

Tylko pisza, ze osoba je noszaca ma charakter:
"spokojny i zgodny. Potrafi harmonijnie współistnieć z osobami nawet o zupełnie odmiennych charakterach. Bywa bardzo nieśmiały i cichy. Lubi marzyć. W sytuacjach stresowych ucieka do własnego świata." Czy w dzisiejszym swiecie to sie sprawdzi?

Imie Maciej(pierwszy synek) jak narazie sprawdza sie co do naszego synka: "spontaniczny i dosyć zadziorny. Jako dziecko chętnie wdaje się w bójki; w wieku dorosłym swoją energię wykorzystuje w pracy na realizację nowych pomysłów. Potrafi pracować z prawdziwym zapałem."

reklama
Do góry