Rzeczywiście, jest już taka lista prowadzona przez Kasiulęo znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.
moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...
reklama
dziękuję imię wybrał jej dziadek, czyli mój tata a nam się bardzo spodobało!Pięknie
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Tak na mnie wołali kiedyś (dawno temu) w pracy, bo fryzurkę miałam a'la Wojciechowska i tak mi sentyment został do tego imienia ;-)dziękuję imię wybrał jej dziadek, czyli mój tata a nam się bardzo spodobało!
Zresztą, jak spotykam kogoś z tamtych lat to i tak do mnie Martyna mówią do dziś
malina1979
;)
Moja siostra cioteczna ma na imię Martyna.. Jak się urodziła to było baaaardzo oryginalne imię.. Niespotykane..
BanAna, jednoczę s ię z Tobą oczywiście;-) Bo nie możemy konsensusu osiągnąć z mężem, ale Rhys mi się podoba:-)
Mi ostatnio strzeliło, że gdybym mieszkała w kraju skandynawskim to zastanawiałabym się nad Thorem Jak sobie takiego Thora wyobrażam to mi nogi miękną:-);-)
BanAna, jednoczę s ię z Tobą oczywiście;-) Bo nie możemy konsensusu osiągnąć z mężem, ale Rhys mi się podoba:-)
Mi ostatnio strzeliło, że gdybym mieszkała w kraju skandynawskim to zastanawiałabym się nad Thorem Jak sobie takiego Thora wyobrażam to mi nogi miękną:-);-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
A mnie też nie ma:-(;-)..
21.11 - Marysia
21.11 - Marysia
katrenki
Fanka BB :)
moja propozycja to zeby moze polaczyc te dwa watki....Rzeczywiście, jest już taka lista prowadzona przez Kasiulę
D
dudziakowa
Gość
o znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.
moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...
Ja tam pomysllam bo duzo osob z tamtej listy juz sie do nas nie odzywa...tylko sie dopisala i poszla wiec myslala ze taka lista bedzie lepsza bardziej czytelna....Ale jak chcece mozna ja polaczyc albo wykasowac....mnie to nie robi roznicy....Chciala zeby dobrze bylo....
Ps: DOPISUJE I POPRAWIAM LISTE
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a moze żeby Dudziakowej praca nie poszła na marnę przeniosę tą listę na Imiona naszychg dzieci?
bo wydaje mi się że ze wszystkimi postami lista kasi straciłaby na estetyce
reklama
katrenki
Fanka BB :)
mysle, ze to idealnie bedzie tam paspwac...a moze żeby Dudziakowej praca nie poszła na marnę przeniosę tą listę na Imiona naszychg dzieci?
Podziel się: