reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
dziękuję :) imię wybrał jej dziadek, czyli mój tata :) a nam się bardzo spodobało!
Tak na mnie wołali kiedyś (dawno temu) w pracy, bo fryzurkę miałam a'la Wojciechowska i tak mi sentyment został do tego imienia ;-)
Zresztą, jak spotykam kogoś z tamtych lat to i tak do mnie Martyna mówią do dziś :-D

Moja siostra cioteczna ma na imię Martyna.. Jak się urodziła to było baaaardzo oryginalne imię.. Niespotykane..
BanAna, jednoczę s ię z Tobą oczywiście;-) Bo nie możemy konsensusu osiągnąć z mężem, ale Rhys mi się podoba:-)
Mi ostatnio strzeliło, że gdybym mieszkała w kraju skandynawskim to zastanawiałabym się nad Thorem:) Jak sobie takiego Thora wyobrażam to mi nogi miękną:-);-):tak::-D

o znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.

moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...

Ja tam pomysllam bo duzo osob z tamtej listy juz sie do nas nie odzywa...tylko sie dopisala i poszla wiec myslala ze taka lista bedzie lepsza bardziej czytelna....Ale jak chcece mozna ja polaczyc albo wykasowac....mnie to nie robi roznicy....Chciala zeby dobrze bylo....

Ps: DOPISUJE I POPRAWIAM LISTE:)

a moze żeby Dudziakowej praca nie poszła na marnę przeniosę tą listę na Imiona naszychg dzieci?
bo wydaje mi się że ze wszystkimi postami lista kasi straciłaby na estetyce

reklama
Do góry