katarzyna1983
Fanka BB :)
jeszcze dopiszcze termin porodu 15-16.11. i siedze tutaj z Wami wytrwale - szkoda ze juz czesto tylko na czytanie starcza sil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie brak sil tylko lenistwojeszcze dopiszcze termin porodu 15-16.11. i siedze tutaj z Wami wytrwale - szkoda ze juz czesto tylko na czytanie starcza sil
;-);-);-)to nie brak sil tylko lenistwo
a to ja mam takie same terminy jak Ty tyle że mam jeszcze jeden wyśrodkowany na 13.11 i tego się trzymamA ja dzis doczytalam, ze termin tutaj mi sie nie zgadza.. wg OM mam 22.11 a USG 6.11. :-)
ja Wam dam lenistwo
z tego co sie ostatnio dowiaduje to kilka mamus ma takie terminy, faktycznie ciekawe, ktory okaze sie "tym" heheh;-);-);-)
a to ja mam takie same terminy jak Ty tyle że mam jeszcze jeden wyśrodkowany na 13.11 i tego się trzymam