reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Dzięki Iza:-D Nareszcie ktoś mnie rozumie:-D Chyba,że żartowałaś:eek: Nie rób mi tego:eek:

Malina - przecież, że nie żartowałam!! mi się podobają strasznie męskie imiona końćzące się na samogłoski :-) Jeremi, Kosma... ale mój mąż postawił tak stanowcze weto, że się nie wychylałam już, zresztą i tak ma być u mnie dziewczynka :sorry2:

o znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.

moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...

reklama
moj ostatnio niesmialo baknal, ze myslal na meskimi imionami. no i wymyslil: ryan albo rhys (chyba, nawet niewiem, jak to sie pisze, bo sa dwie wersje, wlasnie rhys i reece), zwlaszcza to drugie takie ladne walijskie :nerd:

tak sie zastanawiam, co mam zrobic, zeby w koncu zrozumial,ze chce polsko - angielskie, a nie irlandzkie (jego ojciec byl z irlandii ) czy walijskie (jego mama) :baffled:
mowilam juz kilka razy, mam mu wyryc na czole, zeby zrozumial??

Do góry