reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

u mnie bedzie Pawełek razem z mezem Piotrek beda swietowac i to chyba bylo decydujące zeby go przekonac a komu nie mowimy jakie imie wybralismy to wszyscy w szoku ze znajac nas to zwykle tradycyjne imie... hehe bo maz zawsze mowil ze syn to Natan albo Kajetan bedzie... jednak co do czego jak trzeba podjac decyzje wtedy jest jeden wielki znak zapytania hehehe

reklama
zapomnialo mi sie o tej nikicie:zawstydzona/y:
jesli chodzi o serialowa nikite to byla bardzo elegancka,uzdolniona i bystra kobieta...no i tak jak ja nazwalyscie morderczynia..to wsumie nie do konca tak bylo w serialu..poniewaz wypelniala swoje obowiazki w specjalnej sluzbie jak interpol czy cos takiego...robila to pod dyktando choc nie zawsze zgadzala sie na to i zawsze w glowie miala ucieczke...ja osobiscie lubilam nikite ogladac:tak::blink::sorry2:musze sie przyznac ze wcale ona nie kojarzy mi sie zle..ale...no jest male ale:zawstydzona/y:raczej nie dalabym swojemu dziecku tak na imie..choc ladne...zbyt bardzo ludzi razi w oczy:sorry2:mi pasuje to bardziej na przezwisko:sorry2:

o kurcze...z tym kwasniewskim to nie wpadlam na to...tez za nim nie przepadam..no ale z drugiej strony patrzec..choc ludzie za nim nie przepadaja w jakis sposob wspiol sie na gore i dorobil sie majatku...gdyby moj Alexander mial by byc kiedys prezydentem...nawet nie lubianym to cieszylabym sie ze w zyciu mu sie poukladalo i ze jest na tyle inteligentny ze zdolalby zostac prezydentem...no i pieniadze:-)moze mamusi kupilby w przyszlosci mercedesa ml:-p:-D:-)

Anja, z drugiej strony masz Aleksandra Wielkiego Macedońskiego, możesz więc Kwach z czystym sumieniem olać.. tym bardziej, że ja jednak takiej kariery jak ten dziadyga zrobił i w jaki sposób nie życzę.. Nawet jeżeli prezydentem jakimś cudem został.

Ja wczoraj pytam sie meza: i co, przyzwyczailes sie juz do imienia Alanek? Uslyszalam krotkie: nie. Wiec odpowiedzialam: to masz na to jeszcze ok 2.5miesiecy bo z Maciejkiem juz sie przyzwyczailismy i nie wyobrazam sobie zmieniac.
Wiem, wiem, zolza jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Powinna to byc wspolna decyzja. Ale przy pierwszym synku tez co zaproponowalam to nie odpowiadalo, w oncu dalam jemu wolna reke. Teraz moja kolej:-p
Macius kazdemu mowi, ze bedzie mial braciszka Alanka, a wcale go jakos nie nastawialam. Slyszal jak ja mowilam i w koncu zaakceptowal.:-D

ale za ciebie zolza.....wiesz co...ehheh

A my po dlugich probach....wybralismy.zze bedzie

JULIAN MATEUSZ:)

Julka wybralsmy z 2 imion Julek albo Szymon....a 2 imie to jakos mi tak wpadlo go glowy i wyszlo ze Mateusz bedzie pasowal....::)
i juz napewno tak zostanie
My zadowoleni...rodzice tez...wiec jest oki

ale za ciebie zolza.....wiesz co...ehheh

A my po dlugich probach....wybralismy.zze bedzie

JULIAN MATEUSZ:)

Julka wybralsmy z 2 imion Julek albo Szymon....a 2 imie to jakos mi tak wpadlo go glowy i wyszlo ze Mateusz bedzie pasowal....::)
i juz napewno tak zostanie
My zadowoleni...rodzice tez...wiec jest oki
Julian Mateusz ladnie brzmi:)

Ano zolza, ale dam mu sie wykazac z drugim imieniem:)
Pierwszy synek na drugie ma imie wlasnie po moim M, wiec drugi synek raczej tak juz miec nie moze, wiec niech M sie wysili.
Rodzina na Alanka nadal wzburzona, ale co tam, to nasze dzieciatko. Tesciowa zreszta juz powiedziala: imie jakie wybierzecie takie bedzei, a my i tak kochac bedziemy wnuka:tak:, niezeleznie od imienia. Gorzej z moja babcia i ciotka, ale co tam.

U mnie na Lenkę też co poniektórzy kręcą nosem, ale mam to gdzieś :) to nasze dziecko. powiem Wam, że ja nie szczególnie jestem do Lenki przekonana, ale mój mąż bardzo chce tak nazwać córcię, więc niech ma :-)

juz dawno tyu nikt nie zagladal:rofl2:wiec ja to robie:-D
no i nowiny...xxxklaudziaxxx..przede wszystkim ty;-)niestety moj M odmowil mi pare dni temu kategorycznie imienia Alexander:-:)wściekła/y:i nie dam go w zaden sposob przekonac juz bo przybrany brat ma tak na imie no i mu sie to zle kojarzy:szok::eek:wiec powiedzialam mu ze jak nic nie wymysli to bedzie Olivier...no to on mi na to ze ok...wiec jak na dzisiejszy dzien...Alexandra juz nie ma pozostal Olivier:tak:moze jeszcze sie cos zmieni ale do porosdu jeden miesiac a ja juz zadnych opcji nie mam...:confused2::sorry:wiec wybacz kochana za tego Oliviera:zawstydzona/y::tak:w zielonym buzzie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry