reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
a ja z moim M doszłam do wniosku że dla chłopaka on wybiera a dla dziewczynki ja :)) Na szczęście dla chłopaka mieliśmy już od początku wybrane więc mnie nie zaskoczy i będzie Patryk:)) a dla dziewczynki będzie Gabrysia bo tak bardzo nie przeszkadzało mojemu M. :))

dobra sama sobie znalazlam :
Amputacje wrodzone :
amelia (melos- kończyna) - brak kończyny
ale i tak uwazam ze to piekne imie :-p
no właśnie..... widzisz...
ale ja nie mówię że ma Ci się przestać podobać....:sorry:
żadna z nas nie wie co nasze imiona oznaczają w jakichś tajijskich czy iinnych językach:-p tak jak Milencia kiedyś pisała że jakieś imię polskie dla chłopca oznacza penis:sorry: a inne znów jądra:laugh2: a może i ja mam na imię jakieś kopytko albo coś:-D
tylko mówię że właśnie o tym słyszałam....ale nie trzeba się tym sugerować co ja mówię....jeśli nadal Ci się podoba to daj tak na 2 dzidzi....:tak:
a swoją drogą... Olivia to też piękne imię......

My już nawet nie dyskutujemy o imionach, znaczy nie bierzemy pod uwagę że mogłyby się zmienić:happy:
Już chyba oboje oswoiliśmy się z faktem jak nazywa się nasze dziecko:tak:

To tak jak my, wszystkim mówimy, że synek na imię będzie miał Patryk, chociaż mój mąż nie był zachwycony, ale oswoił się z tym i już nie protestuje:-)

u nas tak samo wszyscy juz wiedza i odrazu sie pytaja jak Gabrysia sie czuje :) hehe a ja jutro na wizyte i mam nadzieje ze siusiak nie pojawi sie na monitorze hehe :) babcia juz pokupowala rozowe ciuszki wiec oby zostala Gabrysia :)

hehe Kasiu masz rację:-D
ja myślę że ni masz się co bać....:-p
u nas też już jest że Victoria... i nawet niech mi nikt nie próbuje inaczej mówić... hiiiii:-);-)

u nas juz jest tak od czasu jak tylko lekarz powiedział ze to syn teraz zwracamy sie do niego Mateuszku, nawet rodzina pyta sie: jak sie czujecie z Mateuszkiem???

reklama
Ja juz sie napalilam ze malenstwo to bedzie ALANEK, a moj synus Maciejek uparcie twierdzi, ze to MICHAS, ale sobie zakodowal...chyba bedzie problem...

Do góry