reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Dziewczyny, które imie najbardziej Wam sie podoba: Konrad, Wiktor, Kamil, Norbert czy Sebastian?
mnie się podoba Norbert i Sebastian tak pół na pół...;-) ale to tylko dlatego że jeden Sebastian który chciał się ze mną spotykać kiedyś był strasznie pusty i zapatrzony w siebie....:-p
Konrad też ładnie.... a Kamil....;-) hiiii również mi się podoba:tak:

A mój mąż ma właśnie opory przed "Wschodnimi" imionami. Mnie bardzo się podoba Sonia, ale on wogóle nie przyjmuje tego do wiadomości. Chyba będę musiała ustąpić bo przy starszej córce uparłam się na Maję, chociaż on również nie chciał tego imienia. Tym razem ostateczny wybór ma mąż, który chce Roksanę - ale będę go jeszcze maglować.
Znajomy ma dziewczynę pochodzącą z Włoch i ma właśnie na imię Sonia więc to nie tak do końca z tym wschodnim pochodzeniem - tzn jest, ale nie tylko...:tak:

Dzięki za opinie. Nam się wszystkie te imiona podobają dlatego chciałam się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie...

reklama
Do góry