reklama
Dziewczyny, które imie najbardziej Wam sie podoba: Konrad, Wiktor, Kamil, Norbert czy Sebastian?
To Wam musi się podobać imię - ja bym stawiała na Sebastiana i Wiktora ale może dlatego, że ten pierwszy to mój mąż, a drugi to siostrzeniec ;o)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mnie się podoba Norbert i Sebastian tak pół na pół...;-) ale to tylko dlatego że jeden Sebastian który chciał się ze mną spotykać kiedyś był strasznie pusty i zapatrzony w siebie....Dziewczyny, które imie najbardziej Wam sie podoba: Konrad, Wiktor, Kamil, Norbert czy Sebastian?
Konrad też ładnie.... a Kamil....;-) hiiii również mi się podoba
R
rouż
Gość
Kamil i Sebastian jak dla mnie ladnie brzmiaDziewczyny, które imie najbardziej Wam sie podoba: Konrad, Wiktor, Kamil, Norbert czy Sebastian?
Ale ile osob spytasz, tyle odpowiedzi dostaniesz
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
helena to moje imię też Ci się by spodobało;-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Znajomy ma dziewczynę pochodzącą z Włoch i ma właśnie na imię Sonia więc to nie tak do końca z tym wschodnim pochodzeniem - tzn jest, ale nie tylko...A mój mąż ma właśnie opory przed "Wschodnimi" imionami. Mnie bardzo się podoba Sonia, ale on wogóle nie przyjmuje tego do wiadomości. Chyba będę musiała ustąpić bo przy starszej córce uparłam się na Maję, chociaż on również nie chciał tego imienia. Tym razem ostateczny wybór ma mąż, który chce Roksanę - ale będę go jeszcze maglować.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Stanowczo Kamil z tego co podałaś do wyboruDziewczyny, które imie najbardziej Wam sie podoba: Konrad, Wiktor, Kamil, Norbert czy Sebastian?
Uwielbiam imiona pochodzące od kwiatków
Kamil/a
Liliana
Róża
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
AZA777 chciałaś mieć Patrycję, to może będziesz mieć Patryka;-)?
Podziel się: