reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

jak wam się podoba imie Anastazja?? Mój M przed chwilą dzwonił żeby się zapytać czy mi się podoba a ja nie jestem przekonana bo jak zdrabniać takie imie??
Niestey mnie nie bardzo to imie lezy:tak:, ale kazdy inaczej do imion podchodzi. Tak jak i imiona moich synkow moga innym nie podchodzic, wiec sie nie martw:tak::-D.
Marta szcz
chyba tak chce dac coreczce na imie i i pisala o zdrobnieniach:tak:

reklama
zdrobnienie Esiek - nie podba mi się :(
mi się kojarzy Esiek-Czesiek ;-)

Bura a Ty już wybrałaś imiona dla córek?? Bo nie wiem czy pisałaś..
Decyzja jeszcze nie została podjęta i pewnie jeszcze długo tak zostanie, ale są pewne propozycje:
Natasza i Tamara
Olga i Lena
albo kombinacje tych imion. To nie są imiona wschodniego pochodzenia, ale mają takie brzmienie i tu odzywa się moja słowiańska dusza. Idąc tym tropem, to chętnie dałabym dzieciom jakieś bardziej rodzime imiona, np Bogna i Dobrochna, ale pewnie nigdy by mi tego nie wybaczyły :-D:-D

reklama
mi się kojarzy Esiek-Czesiek ;-)

Decyzja jeszcze nie została podjęta i pewnie jeszcze długo tak zostanie, ale są pewne propozycje:
Natasza i Tamara
Olga i Lena
albo kombinacje tych imion. To nie są imiona wschodniego pochodzenia, ale mają takie brzmienie i tu odzywa się moja słowiańska dusza. Idąc tym tropem, to chętnie dałabym dzieciom jakieś bardziej rodzime imiona, np Bogna i Dobrochna, ale pewnie nigdy by mi tego nie wybaczyły :-D:-D

Olga i Lena super!!!!
Mi się też podoba imie Blanka dla dziewczynki ale zostaję przy Lence.

Do góry