reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Hej:-).
Tak tu wpadlam przypadkowo i warto bylo hahahahahaha.
Ale moze nie stresujmy kolezanki bury:-).
A ja mam odwrotnie niz wiekszosc, dla chlopakow imiona sa i to nawet kilka pewniakow;-)...ale dla dziweczynki...nic.
Mam juz jedna Hanie i na nia byl projekt, zeby Lilka-Liliana-podoba Wam sie to imie?
Tak czy siak jeszce nie wiem co sie urodzi wiec szkoda sie nastawiac.

Lilia bardzo ładne imię....
my skoro już wiemy zdecydowaliśmy się na Victorię a w ostatecznoścu miała być Nadine
może jednak coś się zmieni jeszcze..... ale zobaczymy:-D

U nas będzie Lilianka - jeśliby jednak lekarz sie pomylił i urodziłaby sie dziewczynka. :tak:

Jednak licze ze to sie juz nie zmieni bo szczerze nie lubie takich NIESPODZIANEK, zwłaszcza przy porodzie:no::szok:

Bedac teraz na weekend nad morzem dowiedzialam sie od kuzynki, ze moja cala rodzinka az gotuje sie na mysl o imieniu Alan ;)
a jedna ciotka mnie wkurzyla, bo napisala mi w smsie: "nie jestem zachwycowna, dla mnie to bedzie Jasko". Wiec ja nie myslac dlugo opisalam jej: "Kazdy z Was mial juz mozliwosc wyboru imienia dla swojego dziecka i wybieral jakie chcial. Teraz nasza kolej i trzeba to uszanowac tak jak i my nie zmieniamy imion Waszych dzieci." Uwazam, ze dobrze jej napisalam, i tak naprawde nie powinna sie obrazac, ale coz, sa ludzie i ludziska...Przykro mi, bo lubie ja...I im bardziej slysze od rodziny negatywy, tym bardziej to imie mi sie podoba;)

reklama
No ciatka troche przesadzila...........
I bardzo dobrze jej napisalas,to twoje dziecko i mozesz je nazywac jak tylko wam sie podoba,inni musza to zaakceptowac,oni mieli juz swoj czas na wybory...........

Do góry