reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

no widzisz ale na bb wiecej dziewcynek ale na pazdziernik 2009 chyba tez wiecej dziewczynek za to na wrzesniu 2009 chyba wiecej chlopcow!!

a ja mam na 9.15 wiec Ty juz bedziesz po wszystkim:-)ja nie wiem o ktorej dorwe sie do kompa bo jak pojade do domku to czasami nie chce mi sie wlaczac hehe ale dla was zrobie ten wyjatek i zaraz jak dotre to sie odezwe:-)chodz ja wiem ze na 95procent dziewczynka NADIA bedzie:-)

ja tez ostatnio sie zastanawialam nad nadia...ale troche inaczej pisana nadine...a czyta sie nadin...troche podobnie brzmi jak nadia...a ostatnio mi jakos na mysl nachodzi vanessa:))):tak:a dla chlopczyka to wogole niewybieram bo 100procentowo nastawiam sie na dziewczynke:tak:wiecxxxklaudziaxxxchyba nie jestes sama..hihihbo ja tez bardziej dla dziewczynki kupuje...ale co tam..jak bedzie chlopczyk to do roku nikt sie nie skapnie i bedziemy kiteczki robic i na rozowo ubierac...hahahaha;-)

reklama
ja tez ostatnio sie zastanawialam nad nadia...ale troche inaczej pisana nadine...a czyta sie nadin...troche podobnie brzmi jak nadia...a ostatnio mi jakos na mysl nachodzi vanessa:))):tak:a dla chlopczyka to wogole niewybieram bo 100procentowo nastawiam sie na dziewczynke:tak:wiecxxxklaudziaxxxchyba nie jestes sama..hihihbo ja tez bardziej dla dziewczynki kupuje...ale co tam..jak bedzie chlopczyk to do roku nikt sie nie skapnie i bedziemy kiteczki robic i na rozowo ubierac...hahahaha;-)
pisałam o tym wcześniej że jak nie dam Victoria to dam Nadine....
ale jeszcze do końca nie jestem zdecydowana na któreś z tych imion....:-p

pisałam o tym wcześniej że jak nie dam Victoria to dam Nadine....
ale jeszcze do końca nie jestem zdecydowana na któreś z tych imion....:-p

no widzisz..moze niedoczytalam albo zapomnialo mi sie..bo ostatnio jestem troche roztrzepana;-)a tak powaznie...to mam problemy wlasnie z koncentracja od paru tygodni..moze przez te moje klotnie z M:confused:albo ciaza tak na mnie dziala...apropos viktori-to tez jest na mojej liscie ale bardziej mojemu M sie podoba niz mi...a jak bym byla sama bez faceta..to stu procentowo byla by mala danusia:tak:po mojej kochanej mamie:-pa wolalabym na nia dania :-)no ale niestety moj sie na to nie zgodzil no i chce jakies uniwersalne imie..ktore bedzie i tu w holandii pasowac..takze typowo polskie odpada

Kam ja tez zaproponowalam mojemu K, Marcel dla chlopca ale tylko mnie zmierzyl beszczelnie (Marcel mial moj byly "chlopak" na imie- co z tego ze mialam 12 lat wtedy hehe, zazdrosnik)
Nadine bardziej mi sie podoba od zwyklego Nadia ale tak bedzie poprostu wygodniej i dla niej i dla wszystkich. A jak juz wczesniej pisalam zawsze moge sobie mowic do niej Nadin.
Wogole od Nadia jest strasznieee duzo slisznych zdrobnien. Pozatym podoba mi sie ze pasuje do mojego imienia. Klaudusia- Nadusia, Klaudunia- Nadunia i tak w nieskonczonosc hehe nie zeby tak do mnie zdrobniale wolali ale jednak hehe :-)

Anja no to jest nas juz 4 ktore chca dac Nadia lub Nadine a myslalam ze Maja bedzie najbardziej popularne hehe:-) a Vanessa tez bardzooo mi sie podoba

te co w suwaczku, ale jeszcze nie jesteśmy pewni. chcemy przeczytać jakąś księgę imion. wybieramy na zasadzie - jak będą wołały inne dzieci - jurek ogórek, franek-ganek, itd :) hahahaha

Kam ja tez zaproponowalam mojemu K, Marcel dla chlopca ale tylko mnie zmierzyl beszczelnie (Marcel mial moj byly "chlopak" na imie- co z tego ze mialam 12 lat wtedy hehe, zazdrosnik)
Nadine bardziej mi sie podoba od zwyklego Nadia ale tak bedzie poprostu wygodniej i dla niej i dla wszystkich. A jak juz wczesniej pisalam zawsze moge sobie mowic do niej Nadin.
Wogole od Nadia jest strasznieee duzo slisznych zdrobnien. Pozatym podoba mi sie ze pasuje do mojego imienia. Klaudusia- Nadusia, Klaudunia- Nadunia i tak w nieskonczonosc hehe nie zeby tak do mnie zdrobniale wolali ale jednak hehe :-)

Anja no to jest nas juz 4 ktore chca dac Nadia lub Nadine a myslalam ze Maja bedzie najbardziej popularne hehe:-) a Vanessa tez bardzooo mi sie podoba

hehe no tak tak.... mój na Marcela tak źle reaguje bo stwierdził że wszystkim się będzie kojarzyć z "włatcy móch" z marcelem zielonym pijakiem z cmentarza....
hehehe se wymyślił :-p

a Wanessa ma mojego brata córcia....
śliczna dziewczynka i ślicznie imię....:tak: jsakby oni tsk nie dali to ja dałabym Vanessa :-)

reklama
Do góry