reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Mój maż chciałby bardziej córeczkę, choć powtarza często, że najważniejsze żeby było zdrowe. A mi to bez różnicy, 13 lica mamy 3D i jak się dzidzia nie będzie wstydzić to zobaczymy kim jest:tak:

ciekawa juz jestem jaka przewage mamy na forum....chlopcow czy dziewczynek...hihihi:-Dja z utesknieniem jak nigdy czekam do 3 lipca by dowiedziec sie wkoncu co nam sie urodzi:-)osobiscie czuje ze bedzie to dziewczynka...ale niewiem czy to intuicja czy raczej marzenie :confused:ale niewazne..jeszcze pare dni:tak:
ps.dziewczyny...gratuluje dziewczynek i chlopczykow:tak:
mi sie wydaje ze na naszym watku jest wiecej dziewczynek niz chlopcow!!
Dziękuję :tak: Mam nadzieję że tatuś zwariuje na jej punkcie, chociaż myślał o synku...

Gratuluje dziewczynki;-)

Tak własnie czytam i mysle czy przypadkiem ci naukowcy co wymyslili ze w listopadzie 2009 urodzi sie 90% dziewczynek nie mieli racji:confused::-D

Mam nadzieje, ze mieli;-):-D bo ja czekam na coreczke:tak:. Ale wczoraj jak juz przysypialam to na wyobrazeniu sobie przyszlego usg 3d widzialam siusiaka i bylam szczesliwa!:-)

Jak mi wczoraj lekarka powiedziała, że mam dziewczynkę to się bardzo ucieszyłam bo właśnie marzy mi się kobitka. Oprócz tego wiem, że póki co nie musze tak intesywnie myśleć o imieniu dla chłopca bo powiem szczerze, że żadne mi się nie podoba. Oczywiście nie nastawiam się na dziewczynkę bo wiadomo jak to bywa z tym olkreślaniem płci. W połowie lipca mam usg 3D więc może wtedy się upewnie co do płci...

to jednak racja że większość dziewczynek będzie w listopadzie....:tak:
ja liczę na chłopca .... bo takie mam przeczucia ale w głębi duszy chyba woolałabym kupować sukienki:-D
la chłopca imię mam... a dla dziewczynki mam 2 imiona... więc nie wiem na które bym się zdecydowała.....:sorry2:
zobaczymy za 5 dni :-)

to jednak racja że większość dziewczynek będzie w listopadzie....:tak:
ja liczę na chłopca .... bo takie mam przeczucia ale w głębi duszy chyba woolałabym kupować sukienki:-D
la chłopca imię mam... a dla dziewczynki mam 2 imiona... więc nie wiem na które bym się zdecydowała.....:sorry2:
zobaczymy za 5 dni :-)

oj Ka..M obie mamy za 5dni sadny dzien hehe:-)

reklama
Tak własnie czytam i mysle czy przypadkiem ci naukowcy co wymyslili ze w listopadzie 2009 urodzi sie 90% dziewczynek nie mieli racji:confused::-D
a moim zdaniem nie mieli racji ;-) na innym forum listopad 2009 na którym też uczestnicze, to póki co tylko u mnie córcia, a reszta sami chłopcy, a już też sporo dziewczyn po usg :-) mi sie wydaje, że będzie po równo :-)

Do góry