reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Mi by tam odpowiadalo zeby 90% Dziewuszek bylo heheh Ale zobaczymy. Ja jeszcze 2 tyg na chwile prawdy musze poczekac :-( juz sie doczekac nie moge

klaudzia zleci ci...... nie martw się....
a czekaj..... aaa pisałaś że już się obkupujecie w różowe.... hehe
a ktoś jeszcze jest co na niebiesko kupuje już wszystko :-p
może b ędziecie robić wymianę ;-)

a moim zdaniem nie mieli racji ;-) na innym forum listopad 2009 na którym też uczestnicze, to póki co tylko u mnie córcia, a reszta sami chłopcy, a już też sporo dziewczyn po usg :-) mi sie wydaje, że będzie po równo :-)
no widzisz ale na bb wiecej dziewcynek ale na pazdziernik 2009 chyba tez wiecej dziewczynek za to na wrzesniu 2009 chyba wiecej chlopcow!!
ja będę pierwsza.... hehe bo mam wizytę na 8.30 :-p
tylkko że mam jeszcze 100km do domu... heh więc możesz pierwsza zdążyć się pochwalić...;-) hehe czuję chłopca...
zobaczymy zobaczymy... :tak:
a Ty o której masz wizytę??

a ja mam na 9.15 wiec Ty juz bedziesz po wszystkim:-)ja nie wiem o ktorej dorwe sie do kompa bo jak pojade do domku to czasami nie chce mi sie wlaczac hehe ale dla was zrobie ten wyjatek i zaraz jak dotre to sie odezwe:-)chodz ja wiem ze na 95procent dziewczynka NADIA bedzie:-)

no widzisz ale na bb wiecej dziewcynek ale na pazdziernik 2009 chyba tez wiecej dziewczynek za to na wrzesniu 2009 chyba wiecej chlopcow!!

a ja mam na 9.15 wiec Ty juz bedziesz po wszystkim:-)ja nie wiem o ktorej dorwe sie do kompa bo jak pojade do domku to czasami nie chce mi sie wlaczac hehe ale dla was zrobie ten wyjatek i zaraz jak dotre to sie odezwe:-)chodz ja wiem ze na 95procent dziewczynka NADIA bedzie:-)

Aj Gosiu my to mamy taki sam gust chyba. Hehe obie Quinny buzza i obie coreczki nazwiemy NADIA :-):-):-) Za chwile powiedza ze odgapiamy od siebie hehehe

klaudzia zleci ci...... nie martw się....
a czekaj..... aaa pisałaś że już się obkupujecie w różowe.... hehe
a ktoś jeszcze jest co na niebiesko kupuje już wszystko :-p
może b ędziecie robić wymianę ;-)

Ja rozowych nie kupuje, ale moja mama wariuje i ona jest swiecie przekonana ze bedzie dziewczynka, a pozatym dostalam duzo ciuszkow po coreczce kolezanki wiec mam pelna komode sukieneczek, rozowych bluz i trampeczkow. Mam nawet kalosze od 6-9 miesiecy w rozowe i zielone grochy heheh :-) A jak bedzie chlopczyk to ciuszki zostawie na nastepnego maluszka. :-) Nic sie nie zmarnuje

tylko że ja mam irlandzki czas więc chyba wchodzisz 15 min wcześniej niż ja:-p hehe
bo u mnie -1h jest ;-)
i też chciałam dać albo Victoria albo Nadine(Nadia) ale nie mogę się zdecydować.... hehe

tylko że ja mam irlandzki czas więc chyba wchodzisz 15 min wcześniej niż ja:-p hehe
bo u mnie -1h jest ;-)
i też chciałam dać albo Victoria albo Nadine(Nadia) ale nie mogę się zdecydować.... hehe

Kam ja mialam dac Nadine ale zdecydowalam sie na Nadie bo Nadine zas bylby klopot z literowaniem i pisaniem a to juz mnie wykancza w Anglii a poza tym staromodni dziadkowie (rodzice mojego K) zlapali sie za glowe jak powiedzialam ze bedzie Nadine. A wsumie to moge sobie do niej wolac Nadine jak bede chciala :) Oczywiscie jak bedzie corcia hehe bo jak chlopczyk to czeka mnie jeszcze wiele sporow o imie.
Najbardziej to chcialabym dac Olivier albo Tobiasz. Ale na Tobiasza moj K na 100% sie nie zgodzi a Olivier tez nie chce, bo ma siostre Oliwie i jego kolega ma syna Oliwiera :dry: a jak mu tlumaczylam ze przeciez Oliwia bedzie widziec moze bratanka raz na rok to bedzie dobrze i wcale nie gryzlo by sie gdybysmy tak dali to i tak robi focha

reklama
U nas to i moi i D rodzice wiedząże jak ja już coś postanowię to nie mienię zdania....:-p dla chłopca najbardziej mi się Marcel podoba ale jeśli D czegoś nie wymyśli.... bo twierdzi że mu się źle kojarzy;-) to i tak będzie Marcelek... hehe a tak to pomyślę może zmienię imię.... w sumie nie zastanawiałam się nad tym jeszcze bo postanowiłam to jedno i nie szukałam innych....

Do góry