Ogolnie kazdy ma jakieś skojrzenia z czyms lub z kims i zwyczajnie wtedy mu nie podchodza [emoji23] a widziałam,ze jest imie Nikodem i Niko tak jak sie mowi w skrocie takie tez jest imie. Karmen tez mi sie podoba,ale juz znajomi maja corkeTeż mam dokładnie takie samo skojarzenie
Ja mam w przypadku imion coś takiego, że np. bardzo podoba mi się Gabi, Gabrysia, ale już pełna wersja imienia czyli Gabriela nie bardzo. Z dużą ilością imion dla dziewczynek tak mam, więc będzie ciężko
reklama
Miriam w kręgu tajemnic [emoji4]Mi Miriam kojarzy sie z tym programem co kobieta okazala sie mężczyzna byl tako show kiedys program
No tak duzo to kojarzy widze osob mimo,ze tak dawno byloMiriam w kręgu tajemnic [emoji4]
Nie znam takiego programu.Mi Miriam kojarzy sie z tym programem co kobieta okazala sie mężczyzna byl tako show kiedys program
I cieszę się, że jestem wolna od skojarzeń imienno-tekewizyjnych
agrafka07
Fanka BB :)
Tobie ma się podobać
Oj, nie do końca. Jeśli jednak imię jest krytykowane w środowisku, to dziecko może wstydzić się swojego imienia lub go po prostu nie lubić.
Beata86
Mnie tak samo.... pierwsza myślMi Miriam kojarzy sie z tym programem co kobieta okazala sie mężczyzna byl tako show kiedys program
reklama
Beata86
Bianka ładne bo to od razu juz i zdrobnienieOliwier bardzo nam się podoba ale córa ma Oliwia, więc już odpada. Można już nadawać imiona zmiękczone. Zamiast Antoni można dać Antek i tak będzie miał w akcie urodzenia.
Bianka też mnie się podoba ale mężowi już nie.
Podziel się: