reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

reklama
tak naprawde to z popularnymi to roznie bywa by dalismy starszemu Maciek i tak nie bylo w okolicy zadnego Macka w przedszkolu w grupie bylo 3 bo jeden sie przeprowadzil bo sie wybudowali, drugi mieszka gdzie inndziej ale do szkoly chodzi tutaj i tak w calej szkole i przedszkolu jest 5 Mackow w tym 3 z jednego rocznika:-)

Lena nr 1 w całej Polsce w 2014 według danych z urzędów. Dla mnie Lena jest spoko, ale nigdy bym nie przypuściła, że może zająć pierwsze miejsce:)

Wśród moich znajomych najwięcej jest: Antków, Franków, Stasiów, Zoś, Ol i Maryś:) A w tym roku urodziła się już siódemka dzieci u moich znajomych, taki wysyp że szok! Roman, Józef, Michalina, Laura, Zuzia, Hania i Maurycy:)

zulugulka super wybór ;P My mamy Wojciecha. Teraz z drugim synem jest problem z imieniem. Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby go nazwać Wojtek. Byłby Wojciech i Wojtek. Oczywiście żartuję.

Nam też jednogłośnie to imię przypadło do gustu:) Nie dziwię się, że macie problem bo szczerze mówiąc nie widzę innej alternatywy ( żeby obojgu nam się podobało).

reklama
Mi się widzi dla dziewczynki Sara, mojemu TŻ-towi Sonia. Ponieważ taki czuj na dziewczynkę, nie jestem w stanie wymyślić nic dla chłopaka. Mój już też się nastawił i powiedział, że jak na USG powiedzą, że chłopak to sobie z nimi porozmawia hihi ;-)

Do góry