reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

reklama
No dobra,to teraz moja kolej. Dla chłopaka juz mam nieodwołalnie Gabriel :-)
Nad dziewczynka jeszcze medytuje :p

michasia Gabriel bardzo mi sie podoba :-), ale już zdrobnienia typu Gabryś nieeee
my już myślimy i na razie moje typy:
Malwina
typy mojego M:
Alicja i Patryk

michasia Gabriel bardzo mi sie podoba :-), ale już zdrobnienia typu Gabryś nieeee
my już myślimy i na razie moje typy:
Malwina
typy mojego M:
Alicja i Patryk

He he coś w tym jest,bo mój mąż jak mowie nasz Gabrys to mi powtarza ze to nie Gabrys tylko Gabriel :-)
A ja lubię zrobienia.
Moja pierwsza dzidzia miała być Antosiem :-)

He he coś w tym jest,bo mój mąż jak mowie nasz Gabrys to mi powtarza ze to nie Gabrys tylko Gabriel :-)
A ja lubię zrobienia.
Moja pierwsza dzidzia miała być Antosiem :-)

to tak jak bardzo podoba nam się imię Benjamin ale Benio czy tego typu podobne już nie, a wiem, ze u nas na ślasku mówili by mu z gwary "Bynio" a tego bym nie zniosła:wściekła/y:

też mi nie pasuje - wiem dziwna jestem ;-)
już wolę tego Patryka, choć mój pierwszy kuzyn tak się nazywa i hmmmm
ale mi sie też zaczyna podobać Leon (Leoś, Leo)

U nas po wielkich nieporozumieniach też wybraliśmy imiona:)
Dla chłopczyka mamy Szymon
Dla dziewczynki Aleksandra-Ola:) ja typowałam jeszcze Aniela bardzo podoba mi się to imię ale mój mąż stwierdził że nie ma szans:)

reklama
Z narzeczonym wybraliśmy imie Nataniel ;) podoba mi się również Gabriel, Oliwier, ale zostaniemy przy Natanielu :)

Do góry