reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

My nadal nie znamy płci, ale kompletnie żadne imię dla chłopca mi się nie podoba, dla dziewczynki szybciej coś wpada do głowy,ale żadnych konkretów.... może będzie łatwiej, gdy się ujawni :)

reklama
Mi długo nic się nie podobało, kilka dni temu wpuściłam do głowy Filipa i na razie to jedyne imię które rozważam

My nadal nie znamy płci, ale kompletnie żadne imię dla chłopca mi się nie podoba, dla dziewczynki szybciej coś wpada do głowy,ale żadnych konkretów.... może będzie łatwiej, gdy się ujawni :)

U mnie na odwrót. Dla chłopca bez problemu bym wybrała a dla dziewczynki pustka w głowie.. Mój się upiera przy Maji :zawstydzona/y:

Ja rozważam imię Adaś, może też Maciuś, pewnie się skończy na tym, ze na pierwsze imię będzie Adaś, a na drugie Maciuś (bo raczej będzie chłopiec, wg USG z 15 tygodnia).
Dla dziewczynki na razie nie mam pomysłów :)

reklama
Mi też Leon się podoba ale mojemu nie :)
Narazie dla dziewczynki mamy pola a dla chłopaka Mieszko. Jeszcze 3 tygodnie i w końcu się dowiemy :) nie mogę się doczekać :D

Do góry