reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

reklama
Rozwazalismy tez Alex... ale moze jakos niekoniecznie. Sama nie wiem. Na brzuch do tej pory wolalam Nadia :) i teraz nic mi nie pasuje :)

Marcel kojarzy mi się z kopalnią.....
Ale mialam ten sam problem żadne męskie imię mi się nie podobalo i będzie girls.....Ale może coś z tego wpadnie w oko i dopasujemy się do nazwiska: Michał, Oskar, Krzysztof, Pascal, Karol, Paweł,Maciej...

A czemu akurat z kopalnia?? :) z tych tutaj to Oskar brzmi niezle.... sama juz nie wiem. Dzis akurat mama moja dzwonila i delikatnie sugerowala imie po moim dziadku: Andrzej... ale nie podoba mi sie :(

Bo jest taka kopalnia,która nazywa się Marcel wlasnie.....Najważniejsze,by Wam się podobało,reszta sie przyzwyczai

Znajomi dali takie imiona: Maurycy, Gracjan, Ksawery, Jonasz..imię przede wszystkim musi się Wam podobać,pasować do nazwiska,lepiej by nie dało się go jakoś obrzydzic,dobrze by zdrobnienie ładne tez było no i do Witusia,by pasowało...

reklama
Wlasnie sęk w tym ze Witusia nic nie przebije. Witold to drugie imie mojego meza i jeszcze przed slubem wiedzialam ze chce syna Witusia :) a teraz tak sie nastawilam na dziewczynke ze nic mi do tego dzidziusia w brzuszku niby nie pasuje. Filip mi sie strasznie podobal to maz absolutnie zaprotestowal :) ale dzieki za sugestie licze ze jakos w koncu "poczuje" ze ktores to wlasnie "to" :)

Do góry