reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

reklama
Mi się podoba Filip ale tez takich malo żwawych znam ;) Patryk jeśli będzie chłopak to mój faworyt Igaśmi się tez podoba i Natan :) ale Ł się nie zgadza ehhh

A u mnie będzie Filip, znaczenie imienia nawet korzystne mam nadzieję że nie będzie rozlazły, jego brat Kacper nie usiedzi w miejscu, może będzie brał przykład z brata:-)

Ola, Filip bardzo ładne imię Fifi :-) a z tymi rozlazlymi Filipami to pewnie zbieg okoliczności, ja tam nie wierzę w to że charakter osoby jest spójny że znaczeniem jego imienia.

Ola tez nad tym się zastanawiam czy po siostrze jeśli był by chłopiec to by taki tuptek tez był ale czuje w kościach ze to będzie inne dziecko niż Oliwia ze to cały Łukasz bedzie, takie wredne i uprte ;) nie no żartuje ale faktycznie nastawiam się na problemy bo Oliwia cudowne dziecko była i ciąża bezstresowa i tak do roku teraz diabeł z niej mega, a w tej ciąży non stop chodze zła, dre się nie mal co dzienie o byle co nawet, sklepie pozorem a potem jest mi przykro :/

Mi Marcel też się podoba, choć teraz w naszych rejonach stało się pospolite i dużo dzieci nosi takie imię

A ja wlasnie w sumie nie znam zadnego Marcela :) a ucze w szkole wiec mam do czynienie z duza iloscia dzieci. Aleeee jedno mnie dreczy ze w moim ulubionym serialu "przyjaciele" malpka miala na imie marcel :) ale poki co i tak nic innego mi nie wpada :)

reklama
klaudia znałam jednego Marcela - fajny chłopak :-) ale do mnie te imie nie przemawia, a jak starszy ma na imię?

Do góry