reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
Sabina i Stefania - tak polsko, tak oryginalnie i tak ładnie. Gratuluję. Naprawdę imiona w moim guście. Niestety, nie w guście mojego męża, dlatego u nas takie imiona odpadają.
U
użytkownik 160
Gość
Jasmina NAstoletnia czarownica to była SABRINA A NIE SABINA
Tirli
Mi się coraz bardziej ta Stefania podoba. Moja mama ma koleżankę o tym imieniu babka ma około osiemdziesiątki jak nie więcej i jest tak naładowana pozytywną energią. Normalnie jak się na nią patrzy ma się wrażenie że takie światło od niej bije i tak mi się podoba to. w sumie to zawsze imiona nam się kojarzą z ludźmi których znamy o tym imieniu a tu skojarzenie jest mega fajne.
Pyszczek28
u nas będzie Wiktor
reklama
Tirli
Wiktor ładnie ja się urodziłam w imieniny Wiktora.
Jasmina88 nie chce patrzeć na skojarzenia związane z imieniem bo prawie każde imię będzie się kojarzyć lepiej lub gorzej. My z mężem przyjęliśmy taktykę że imię ma nam się podobać i nie ma się powtarzać w najbliższej rodzinie żeby przy okazji spotkań nie było zamieszania kogo się woła. Ja jeszcze się staram nie wybierać imienia popularnego bo wiem jak to jest gdy w klasie są trzy dziewczynki o tym samym imieniu.
Jasmina88 nie chce patrzeć na skojarzenia związane z imieniem bo prawie każde imię będzie się kojarzyć lepiej lub gorzej. My z mężem przyjęliśmy taktykę że imię ma nam się podobać i nie ma się powtarzać w najbliższej rodzinie żeby przy okazji spotkań nie było zamieszania kogo się woła. Ja jeszcze się staram nie wybierać imienia popularnego bo wiem jak to jest gdy w klasie są trzy dziewczynki o tym samym imieniu.