reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona - jak chcecie nazwać Wasze maluchy?

reklama
Sabina i Stefania - tak polsko, tak oryginalnie i tak ładnie. Gratuluję. Naprawdę imiona w moim guście. Niestety, nie w guście mojego męża, dlatego u nas takie imiona odpadają. :(

Mi się coraz bardziej ta Stefania podoba. Moja mama ma koleżankę o tym imieniu babka ma około osiemdziesiątki jak nie więcej i jest tak naładowana pozytywną energią. Normalnie jak się na nią patrzy ma się wrażenie że takie światło od niej bije i tak mi się podoba to. w sumie to zawsze imiona nam się kojarzą z ludźmi których znamy o tym imieniu a tu skojarzenie jest mega fajne.

reklama
Wiktor ładnie ja się urodziłam w imieniny Wiktora.
Jasmina88 nie chce patrzeć na skojarzenia związane z imieniem bo prawie każde imię będzie się kojarzyć lepiej lub gorzej. My z mężem przyjęliśmy taktykę że imię ma nam się podobać i nie ma się powtarzać w najbliższej rodzinie żeby przy okazji spotkań nie było zamieszania kogo się woła. Ja jeszcze się staram nie wybierać imienia popularnego bo wiem jak to jest gdy w klasie są trzy dziewczynki o tym samym imieniu.

Do góry