reklama
To u mnie jest odwrotnie miał byc Antek, a teraz zastanawiamy sie nad TymkiemU nas na początku był Tymek a teraz myślimy nad Antonim (Antoś ) a znajomi do brzuszka mówią Wojtuś
Wojtek ma mieć na drugie, mąż chce po tacie dać. Pewnie do maja jeszcze dużo się zmieni.
madzia0903
Fanka BB :)
A u nas od początku górowała Lena a teraz mojego męża to wnerwia bo wszędzie sie słyszy Lena i nie wiemy teraz ..a ja się juz przyzwyczaiłam
A u nas od początku górowała Lena a teraz mojego męża to wnerwia bo wszędzie sie słyszy Lena i nie wiemy teraz ..a ja się juz przyzwyczaiłam
U nas właśnie Lenka będzie :-)
sylwiaal
U nas właśnie Lenka będzie :-)
To i ja napisze że u Nas też Lenka
madzia0903
Hehe ladnie wszędzie Lena moja koleżanka ma termin na początku maja i tez Lena a ja się juz przyzwyczaiłam i mowie do brzuszka po imieniu
Ja mam cały arsenał imion dla dziewczynek więc liczę, ze kolejny dzieciaczek będzie płci żeńskiej, z męskimi imionami był problem i prawie skończyło się rozwodem i to jeszcze przed ślubem ale na szczęście wybrany jest już nasz Ernest, Erneścik, Erni, Nestek - każdy woła po swojemu i jest git
reklama