Majowa_Mama
Fanka BB :)
Idola musiała mieć - to ją wyróżniło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja szefowa w poprzedniej pracy miała na imię Klaudia. Wołaliśmy na nią Dysia Dyśka a ona sama o sobie mówiła DysiaczekKlaudia (jakie zdrobnienie? Klaudusia, hmmm)
Jeśli chodzi o imię Klaudia, to można zdrobnić Klaudusia, Klaudunia, Klaudynka, Klaudeńka, Klaudzia.
A moja Julka ma prawie 8 lat,popularność imienia mi nie przeszkadza,chociaż w jej roczniku boom na te imię dopiero się zaczynał.Imię tak jak mi się podobało,podoba mi się nadal,córce też ;-) Imiona najważniejsze,żeby nam się podobały Druga córa bez zmian zostaje Nadia,chociaż nie wszystkim się podoba,ale nie biorę tego pod uwagę.Popularność ma dla mnie drugorzędne znaczenie.
a ja chcac nie chcac czesto zostaje tutaj z racji roznic w wymowie Ajłoną:-(a rodzice dali mi przeciez na imie Iwona:-)