reklama
Hej mamuśki! Jestem tu nowa, ale już przejrzałam parę dyskusji i chętnie dołączę Niecierpliwie wyczekujemy narodzin naszego pierwszego skarbu- będzie córa już 3krotnie potwierdzona na usg, więc bez większych wątpliwości ;-) u nas już 24 tydzień, mamy z mężem kilka propozycji, z których moje są sprzeczne z jego i na odwrót Musimy jednak znalezc kompromis i wiem, że tak będzie moje typy: Kornelia (Nela, Nelcia) Oliwka, Lila propozycje męża: Aleksandra, Alicja coraz częściej mówię do brzuszka "Nelciu" na co mąż reaguje: "Nie słuchaj mamy córeczko!" które z tych imion się Wam podobają?? Pozdrawiam majóweczki!
No to ładnie mnie urządziłyście! Mąż będzie zachwycony jak mu pokażę..albo nie pokażę! A co! a tak poważnie, Alicja to piękne imię, tylko, że szwagierka wprowadziła dawno, daaawno temu monopol dla swoich pociech na to imię ;-) mąż nic sobie z tego nie robi, żartując, że jak przyjdzie co do czego to piątkę synów będzie mieć a nam zablokuje możliwość nadania jego wymarzonego dla córeczki imienia Swoją drogą zastanawiające skąd w rodzeństwie taka fascynacja jednym, tym samym imieniem??
Ania_Beata
Fanka BB :)
U nas też w grę wchodzi Alicja. Piękne imię.
sylwiaal
Fanka BB :)
Witaj ewkamarchewka_91 oj z mężami tak jest, mój za nic w świecie nie chciał się zgodzić na żadne inne imię niż Lena ja chciałam Amelia no ale cóż, będziemy mieć na drugie Amelia
Lila też mi się podoba, aczkolwiek z początku nie byłam przekonana
Lila też mi się podoba, aczkolwiek z początku nie byłam przekonana
reklama