Perelandra
Fanka BB :)
jeśli o mnie chodzi, to z tych trzech najbardziej podoba mi się Kacper :-)Lena - pięknie!
Ah, gdyby tak mnie się wyśniły imiona. Na razie dylemat: Kacper, Hubert albo Patryk. Które najlepsze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeśli o mnie chodzi, to z tych trzech najbardziej podoba mi się Kacper :-)Lena - pięknie!
Ah, gdyby tak mnie się wyśniły imiona. Na razie dylemat: Kacper, Hubert albo Patryk. Które najlepsze?
i co fajny i wesoły chłopak z niego? Ty to już młodzież maszu nas tez na razie problem,bo żadnych pomysłów wszystkie co przychodzą do głowy nie pasują
Ola ja mam Bartosza w domu,a to imię bardzo mi sie podobało już od szkoły podstawowej
To u nas mąż wymyślił "Mojżesz" ;-)wiecie co...bedzie problem u nas z imieniem ...jak juz wiadomo ze chlopak,nie zgadzam sie wogole :-).
ostatnio M stwierdzil ze ZEUS heheheh;-)