reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Liwia dla mnie super. Może być mylona z popularną Oliwią, ale to właściwie jedyny problemik (bo problemem tego nazwać nie można;-)), jaki widzę przy tym imieniu.

Perelandra Sabinka bardzo ładne imię - strasznie mi się podoba :-) i Mikołaj też super :-)

a jak się mówi na małego Brunona? Brunuś?

Mi się nasuwa od razu Bruno i skojarzenie z Bronisławem - niestety, to imię mojego ojca, który postanowił nie brać udziału w moim życiu przed moimi 19-stymi urodzinami, wtedy z kolei ja mu za troskę ojcowską podziękowałam (w tym wieku żadne ojcowanie, zwłaszcza na pokaz, nie było mi już potrzebne)

Dziewczynki a imie Livia jak wam sie widzi???Jakos mnie ciagnie to tych imion na L:-):-):-)
Ładne, ładne. Albo Ligia - jak w Quo Vadis. Byle nie Lidia - to juz jakoś mniej...

tunia- Liwia i Lena i Leon!!!! tzn. nie zeby trojaczki hehehe, ale z tego prosze wybierac, bedzie piknie:tak:
aaaa do nazwiska te na L. ładnie Wam pasuja?
bo ja mam Julie na J. i nazwisko Jula ma na J. to dziwnie troche, dzieci niektore dyzurujace w przedszkolu chca dostac polamania jezyka:-D

Perelandra- Bruno super!!!Sabinka tez bardzo ladnie! poznalam bedac w Brukseli jedna mila zone pana z Nato, usmialysmy sie, bo oni z Gdyni, a Sabinka urodzona i pochodzenia Śląskiego jak ja i spotkalysmy sie w Belgii :-D
rowna babeczka byla i taka bardzo ślaska wlasnie! strasznie ja polubilam!

reklama
Lena - pięknie!
Ah, gdyby tak mnie się wyśniły imiona. Na razie dylemat: Kacper, Hubert albo Patryk. Które najlepsze?

Do góry