reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
mitlica-wszystkie ładne. Ja też myślałabym nad Kacprem lub Hubertem tylko że za dużo ich w otoczeniu.

My zostajemy chyba przy BARTUSIU:) ładne,polskie,proste a w naszym otoczeniu praktycznie wcale nie spotykane..znam 2-3Bartków i wszyscy stare barany już hehe

u nas tez na razie problem,bo żadnych pomysłów wszystkie co przychodzą do głowy nie pasują

Ola
ja mam Bartosza w domu,a to imię bardzo mi sie podobało już od szkoły podstawowej

Ola mi sie mega mega podoba Bartosz i tak chciałabym dać ale mój nie chce
On chce Aleksandra i choć jakoś nie czuję do końca tego imienia, do brzuszka mówimy Aleks, może coś się zmieni w międzyczasie a może ja się przyzwyczaje i tak zostanie

Dobrze że my już z mężem mamy od dawna wybrane imiona dla dziewczynki i chłopczyka no ale u nas ma byc dziewczynka to bedzie Roksana a chłopczyk by był Ksawery :)

reklama
A mie wszyscy demotywuja, ze "wygladam na dziewczynkę" bo ja nie mam zupełnie imienia na takową :p
Hehe nie no serio to mam dużo męskich imion o ktorych moge powiedziec, ze podobają mi sie bardzo.. Ha, mam nawet wybrane jedno..ale zadnego typu damskiego :no: Przegladam cale strony z imionami i nic mi sie nie widzie :-(
Musi byc chłop no :-D

Do góry