reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
:-D:-D:-D:-D nooo dokladnie tak!!!
dzieki Kasiu za propozyszyn i gratuluje Ci z calego serducha tej coreczki!!!
z wymianki chyba beda nitki, bo moja sis sie usilnie stara o dziecko, jak dobrze pojdzie bedziemy mialy dzieciaczki z mala roznica wieku i juz jej obiecalam wszystko zbierac, a nie moge wydac tego co mam po Julce, bo sporo rowniez podostawalam od niej to teraz tez chce miec cos dla niej, nooo i nie wiadomo co im uda sie 'wyprodukowac', maja tez core w domu.
haha spokojnie ;]

wąłsnie sie dowiedzialam ze kolezanka - poznalam ja lezac w spzitlau , bedzie miala synka trzeciego a wsyztsko robili zbey byla cora ;] no nic jak to skwitowala - ma nadzieje ze bedzie miala chociaz jedna wnuczke ;]

Chciałam Klarę ale moge zapomnieć. Chciałam Ignacje (Igę) .. moge zapomnieć.
Mojemu podobaja sie najbardziej takie imiona co słyszy "często" i "gęsto" .
Jak odbieracie Weronikę? Zdrobnienie tylko nie Wera... moze Nyśka........Ika (*przemyce Igę)?

Dla synka wybrał Remek i chyba tak zostanie.

Ostatnia edycja:
kindzia - ja też strasznie chciałam Klarę, ale mogę zapomnieć:crazy:.

Weronika popularna, ale ładna. Ja bym zdrabniała do Niki, a stąd już tylko mały kroczek do Iki czy nawet Twojej Igi:tak:.

Chciałam Klarę ale moge zapomnieć. Chciałam Ignacje (Igę) .. moge zapomnieć.
Mojemu podobaja sie najbardziej takie imiona co słyszy "często" i "gęsto" .
Jak odbieracie Weronikę? Zdrobnienie tylko nie Wera... moze Nyśka........Ika (*przemyce Igę)?

Dla synka wybrał Remek i chyba tak zostanie.
mnie sie nie podoba ani Weronika ani Remek,ale wiadomo to kwestia gustu i skojarzen...Zdrobnienie dla Weroniki to chyba jednak najczęsciej Wera.

Kindzia a Wy nie macie już Remka ?? :sorry2:
Weronika bardzo ładne i może już wśród rówieśników nie być takiego szału .. bo parę lat temu był :tak:

Mi się podoba też Mirka ( Mirosława ) ale mąż kategorycznie się nie zgadza ... ewentualnie może się zgodzi na inną wersję czyli Mirę :sorry2:

Mi poza Zuzanką podoba się Weronika i Wiktoria :-):-)

Bardzo fajne imiona - mam jakiś sentyment do końcówki alfabetu ;-);-)
Ale Mirosława bym się nie odważyła dać ;-) choć Mirka fajnie dla małej i nastolatki... w każdym razie napewno by się wyróżniała i imię byłoby nie powtarzalne :-) chyba, że czytają nasze forum wszyscy i zaraz wysyp Mirek będzie :-D

reklama
A moja koleżanka nazwała małe Hania i Zosia :-):-):-) ahhh jak mi się Zosia podoba ale ten mój M :crazy:

Więc wracamy po całości do starych imion także hulaj dusza piekła nie ma do wyboru do koloru :-)

Do góry