marta.frog3
Zaciekawiona BB
ivi a może to proroczy sen tylko się jedna za drugą schowała ostatnio tyle programów o podobnych przypadkach :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha spokojnie ;]nooo dokladnie tak!!!
dzieki Kasiu za propozyszyn i gratuluje Ci z calego serducha tej coreczki!!!
z wymianki chyba beda nitki, bo moja sis sie usilnie stara o dziecko, jak dobrze pojdzie bedziemy mialy dzieciaczki z mala roznica wieku i juz jej obiecalam wszystko zbierac, a nie moge wydac tego co mam po Julce, bo sporo rowniez podostawalam od niej to teraz tez chce miec cos dla niej, nooo i nie wiadomo co im uda sie 'wyprodukowac', maja tez core w domu.
ty masz fajne sny ;] chcialbaym miec takie ;]mi znów się dziś śniły imiona dla malutkiej tym razem jednak śniło mi się że będę mieć dwie dziewczynki - bliźniaczki jedna miała być chyba ostatecznie Kingą, a druga Sandrą
mnie sie nie podoba ani Weronika ani Remek,ale wiadomo to kwestia gustu i skojarzen...Zdrobnienie dla Weroniki to chyba jednak najczęsciej Wera.Chciałam Klarę ale moge zapomnieć. Chciałam Ignacje (Igę) .. moge zapomnieć.
Mojemu podobaja sie najbardziej takie imiona co słyszy "często" i "gęsto" .
Jak odbieracie Weronikę? Zdrobnienie tylko nie Wera... moze Nyśka........Ika (*przemyce Igę)?
Dla synka wybrał Remek i chyba tak zostanie.