reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

jeny dmuchawiec u mnie tak samo, bardziej podobają mi się tradycyjne imiona. Mamy już Dawidka a teraz (tak wstępnie) będzie Daruś lub Agnieszka . Helenka przepiękne imię ale niestety nie do przejścia dla mojego R ;-)

martam&m Wojtuś, jak ja uwielbiam to imię!!! Ale u nas na starcie odpadło bo mój były tak ma na imię a panowie się nie trawią :-D
ja mam na imię agnieszka:-)
Tymuś, Wojtuś, Daria - Slicznie !!!
a mój szef ma córkę Ewę na którą mówi moja Ewunia-córunia:-):-)

reklama
Tak a propos imion przypomniało mi się, jak mój siostrzeniec mówił na córkę sąsiadów. Dziewczynka ma na imię Laura. Mój siostrzeniec miał problem z wymowieniem tego i ciągle wychodziła mu Larwa. I tak zostało, ze cale podwórko na dziewczynkę mówi Larwa.

To ja też przedstawię swoje propozycje imienia dla córeczki. Najbardziej jestem za Lidią i tak na razie mówię. Podoba mi się jeszcze Natalka i Stella.

Moi znajomi mają córkę Laurę - imię bardzo mi się podoba, ale mówią na nią Laurka... co już podoba mi się średnio:/ Po co zdrabniać czy przerabiać takie fajne imię?

reklama
Do góry