reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Bo imię to musi tak właśnie spodobać się i utkwić w serduszku. Przez 4 miesiące jeszcze coś wybierzemy. Dla chłopca mam, ale powiedziałam sobie, ze nie zdradzę, dopiero jak urodzę i tego będę się trzymać :-D

reklama
Och Tymonek śliczne imie :)

Dzisiaj pytalam mojego i jak tam z naszym Mikolajem odp: jeszcze nie wiem ja to musze przemyslec nie chce dziecka krzywdzic poczekaj jest czas..

A ze mnie kreci nęci ale to jego decyzja jak wpiszemy go tu mikolaj bedzi nikolaj wymawiany po rosyjsku ... Tego on strasznie nie chce ... No nic mieszka juz tu 10 lat codziennie ma kontakt z roznymi ludzmi noo niech wybierze to co najlepsze ...

A jakbym miala dziewczynke to by byla Oliwka juz z 5 lat :) Mikolaj jest od 2 lat od kiedy poznalam mojego R :) juz stare zaklepane imionka :)

Pustiszi - ja rozumiem sposób myslenia Twego chłopa...w sumie i tak, jak Wy będziecie mówić do dzięcięcia, to nie zawsze musi pokrywac się z imieniem w papierach:) Mój Kajtek najczęściej jest Zdziśkiem na ten przykład:)

Zdzisiek to pewnie zdrobnienie od Kajetana hehe :) Ja na Nataniela czesto mówie Ferdek ! Nie umiem sie tego wyzbyc :p

A jak planujesz dla Córy?:)

no właśnie nie planuję, jako i Ty pewnie Ferdka:) samo się tak robi:) jeślibym szła tropem mojej ulubionej Musierowicz to pewnikiem Laura będzie Tygryskiem!:)

a u mnie chyba jednak będzie Antoś. chociaz ostatnio z mężem wymyśliliśmy że mały Leoś też byłby fajny

Inomama - pewnie ja znam wiktorie która jest danką i grzeska co krzyskiem został :) a klaus i mikolaj to to samo nacisku nie wywieram na chłopie mym niech wybierze co brzymi dumnie :)

Antoś też mi sie podoba imdobrze kojarzy syn kolegi 3 letnia chłopieca przekupka taka :)

hmmm chyba jednak nie bedzie Basia ... chyba nawet napewno ... poprosilabym o zmiane na liscie ... bedzie SARA, maz jeszcze niby mysli ale i tak bedzie Sarunia :D rany siadlo mi na mozg z tym imieniem ... :D

no i jeszcze w tej liscie mozna dodac mojego synalka jako rodzenstwo Nikos (06.2012)

reklama
Hej dziewczyny :)
my będziemy mieć chłopca i tu mam problem z imieniem. Podobają się nam Franek, Filip, Michał, Mikołaj, Jakub ale nie ma takiego wow i ciężko się zdecydować.
Dla dziewczynki mieliśmy Julia lub Zuzanna

Do góry