reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
a u naswlasnie na wczasach siedzielismy i wybieralismy imie::: wpadlismy na imie TEO, ale okazalo sie ze w polsce nie zarejestruja, wiec bedzie TYMON::

a u naswlasnie na wczasach siedzielismy i wybieralismy imie::: wpadlismy na imie TEO, ale okazalo sie ze w polsce nie zarejestruja, wiec bedzie TYMON::

Ikasia a skad wiesz ze nie zarejestruja?? Pytalas?? Bo przeciez swego czasu rejestrowali Isaury I Leonsia itd...I sie dalo...To moze I Teo by sie dalo :)

Ikasia a skad wiesz ze nie zarejestruja?? Pytalas?? Bo przeciez swego czasu rejestrowali Isaury I Leonsia itd...I sie dalo...To moze I Teo by sie dalo :)

No właśnie, nie wiem jak to obecnie jest ale coś mi świta że o ile imię nie jest wulgarne i nikogo nie obraża to nie mogą odmówić rejestracji więc sprawdźcie sobie dokładnie jak to jest:tak:

A u mnie jest tak że miałam listę imion dla chłopca i dziewczynki, ale byłam przekonana że będzie syn i nazywaliśmy go już Mikołaj ;) okazało się że będzie córa i wszystkie imiona nagle przestały mi się podobać :p Jestem w kropce i na każde proponowane imię mówię stanowcze NIE :p

Monika, miałam bardzo podobnie z tym że ja kręciłam nosem i na każde imię dla chłopca i dla dziewczynki, a dalej nie wiem kto w brzuszku mieszka;-)
No ale dziecko jakieś imię musi mieć, więc już się trochę klaruje;-) Myślałam że to mąż będzie marudził a to ja najbardziej zrzędliwa jestem:rofl2:

Pustiszi ja też bym została przy Mikołaju jednak.

Ikasia Tymonek ładnie :-) A co ty z tym Teo? Pierwszy raz takie imię słyszę :-)

Monika miałam to samo!!! Dziewczynka miała być - Moniką :rofl2: - a chłopiec Arkiem, Markiem bądź Robertem.... jak okazało się że mały to facet to żadne imię do mnie nie przemawiało... aż nagle oświeciło mnie z tym Adrianem! I teraz nie wyobrażam sobie innego imienia :-)

reklama
Do góry