reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Lilka też super:) i bardzo wygodne :)

hehe ja właśnie jestem po rozmowie z mężęm i .. chyba stanie na Jaśminie (Minka) :-D ubaw, gdy imie samo przychodzi do człowieka... ciekawe tylko czy w brzuszku mały Hubercik/Igor/Cyprian/,,,,/,,,,/,,,, nie siedzi :D (tyle kropek, bo na chłopca w ogóle pomysłu nie mamy) :)

reklama
Ivi, bardzo ładne imię, moja kolezanka dala coreczce Jagoda, na poczatku tak jakos mi nie podchodzilo a teraz mi sie bardzo podoba Jagódka , jest jeszcze Róża.:-)

Piszcie dalej o Waszych pomyslach , lubie CZYTAC JAKIE wAM SIE PODOBAJA IMIONA :-):-):-)

Malinka - widzę, zę znalazłam koleżankę od skojarzeń:) Laura to tylko Tygrysek, a Łucja to tylko Łusia:)

buuuuuuuuuuuuuuuuu, ja też chcę pomyśleć o imionach:( w życiu nie odważę się jeszcze...może w 30 tyg...tak więc do tej pory, lepiej bym tu nie wchodziła

Lilianka śliczne imię!! :-D Ja tylko nie brałam pod uwagę tego imienia bo mieliśmy kota Lile... ale to ze względu na jej liliowy kolor (syjamka)...

Ivi haha patrz bo będzie jak u mnie że nie przygotowana zupełnie byłam... na szczeście dość szybko mnie "Olśniło" :-D

Inomama powiem ci że ja inaczej do tego podchodzę... jedną ciąże straciłam, Konrada ledwo donosiłam i teraz po prostu chce (tak jak zresztą przy Konradzie) żeby maluch miał swoją tożsamość a nie był tylko "Kimś" Dzieciątko już jest nie ważne jak się zakończy ciąża...ale ja kochana WIEM!!! że wyczerpałaś limit pecha :* Będzie dobrze!

o fifka zmienilas suwaczek :) ładny niebieski ;)) chyba bd plakac jak swój bd musiala na rozowy zmienic ;) hehe;-)tez juz bym chciala do brzusia mówic po imieniu i chyba chlopak bedzie milan a dziewczynka kornelcia ale mysle ze jak bd wiedziec plec to i tak sie moze cos zmienic , moja miala byc nadia do konca a jest łucja

Ostatnia edycja:
Bluelovi - kornelka jedyne imie przy którym moj R sie nie skrzywił :)
chłopak chyba Mikołaj bo moj R sie ur. 6.12. Ale i tak mu pozostawiam decyzje co do imion :)

Kornelka tez przy lucji mialam takie przebłyski a znajoma tak dala wiec nie chcialam powtarzac i miala byc nadia a wyszla łucja, a teraz sie zdziwilam bo mój m na moje pytanie o imie dla 2 córki powiedzial kornelcia , chyba wypatrzyl w sposobie na zycie haha to niech bedzie ;)korni mała albo milan ale to mnie ciagle zastanawia:);-)
A mikołaj ładne fajne tylko mi sie ze sw.mikołajem kojarzy :)

Tu i tak by mi dziecko "zniemczli" Mikołaj to Niklaus tak też by na niego mówili. Nomto by Miał w mikołajki imieniny a mąż urodziny szybka imprezka dwóch chłopaków ;)

Mikołaj ładnie :-D Ale właśnie mi się za bardzo ze świętym kojarzy :-)

Blue
to MÓJ TYP NA DZIEWCZYNKĘ!!! Kornelka to moje ukochane imię... ale kurcze mąż się zupełnie nie zgadza... nie w jego typie...

reklama
Kornelka super! fifka, może jakoś męża urobisz :-D

Jagoda też fajnie, ale my mamy owocowe nazwisko więc odpada tak jak Malina, Kalina itp (masło maślane by nam wyszło :-D)

z imion dla dziewczynek podobają mi się jeszcze np. Agata albo Milena ale mężowaty nie chce

Do góry